- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
@Aslan Karadağ modum ikna etti geliyorum ben de@Keramettin TANRIVERDİ abi katılmak ister misin? Eksiğimiz de var.
@Cihan Ağzıkara Gel rengim, roket bilimi değil. Küme düşmezsin Zurh varken. Merak etme.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Aslan Karadağ modum ikna etti geliyorum ben de@Keramettin TANRIVERDİ abi katılmak ister misin? Eksiğimiz de var.
@Cihan Ağzıkara Gel rengim, roket bilimi değil. Küme düşmezsin Zurh varken. Merak etme.![]()
nerden caydık mod?@Ünsal Vardar gelcem dedi sonra caydı o gelirse @Ibrahim Özveren'de gelecekmiş onları bağla reis
Oyunda hesap açıp nickinizi bağışlar mısınızisim mi veriyoruz şimdi noluyor
yeni hesap eyledim sıkıntı olur muOyunda hesap açıp nickinizi bağışlar mısınız
Yok sıkıntı olmaz Cuma akşamı davet yollayacağım o zamana kadar katılma başka bir ligeyeni hesap eyledim sıkıntı olur mu
proletaryadıktatorlugu ismim
Benden sana küçük birkaç tüyü:@Aslan Karadağ modum ikna etti geliyorum ben de![]()
Nickim Cigisaw modumYok sıkıntı olmaz Cuma akşamı davet yollayacağım o zamana kadar katılma başka bir lige
ilk kezmı oynadınız amatörlerle oynamak zevklı olacaktırGel rengim. Çoğumuz oyunu ilk kez oynadık son OSM'de. Lig bitince oyunu çözüyorsun. Garanti verebilirim. Bu alıştırma olur.![]()
Yazmayalım ben jeton kascam diye 4 slotuda doldurmuşum liglerin bitmesine daha 4 gün var
birinden istifa edinizYazmayalım ben jeton kascam diye 4 slotuda doldurmuşum liglerin bitmesine daha 4 gün var
Ettirmiyo bende anlamadımbirinden istifa ediniz
Vay be kac yıllık hesap ıtalya lıgınde beraber oynamıstıknick Canavar Sarper