- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
İbrahim Gençtürk ün arkadaşı almış adamın adını da sormadik öyle kaldıDe jong hanginizde lan. Scout bulamiyor

Shelvey ister misinArkadaşlar 18M'a kadar çıkarım, orta saha arıyorum. Ciddi önerileri bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbrahim Gençtürk ün arkadaşı almış adamın adını da sormadik öyle kaldıDe jong hanginizde lan. Scout bulamiyor

Shelvey ister misinArkadaşlar 18M'a kadar çıkarım, orta saha arıyorum. Ciddi önerileri bekliyorum.
sessegnonu bana paketleyelımİbrahim Gençtürk ün arkadaşı almış adamın adını da sormadik öyle kaldı
Shelvey ister misin
@İbrahim Gençtürk arkadasina söylermisin güzel teklif yaptim adama .dİbrahim Gençtürk ün arkadaşı almış adamın adını da sormadik öyle kaldı
Shelvey ister misin
Aga zaten 2 gündür oyuncu satamadim onu hiç satmam su aşamadasessegnonu bana paketleyelım
1 hafta sonra tekrar goruselımAga zaten 2 gündür oyuncu satamadim onu hiç satmam su aşamada
Gücü ve yaşı kaç rengim?İbrahim Gençtürk ün arkadaşı almış adamın adını da sormadik öyle kaldı
Shelvey ister misin
reis listeye şöyle bi ufak göz gezdirince en çok sen adam satmışsın gibi duruyorBirazda benim satistaki topculari alin beyler oyuna zevk gelsin az alinda.
Oyuncu alamiyoruz harman kaldik

yok be üstat 3 kuruş bişey kkazandık nerede bizde o ticari yetenek.reis listeye şöyle bi ufak göz gezdirince en çok sen adam satmışsın gibi duruyor![]()
filorentino perezden 1 tık altta ünal başkanımdan 2 tık üstte bir transfer dehasısın gibi duruyoryok be üstat 3 kuruş bişey kkazandık nerede bizde o ticari yetenek.
Berge'yi satmayı düşünür müsün?filorentino perezden 1 tık altta ünal başkanımdan 2 tık üstte bir transfer dehasısın gibi duruyor
Raporladım. Umarım ceza alırsın. Terbiyesiz adam.bugün pek sike dönmedi
22 yaş ve altındaki oyuncularımı şu aralar satmam gündemde değilBerge'yi satmayı düşünür müsün?
Satmam diyor bi tek onu alabilmiş zaten@İbrahim Gençtürk arkadasina söylermisin güzel teklif yaptim adama .d

takas teklıflerıne acıgımSatmam diyor bi tek onu alabilmiş zaten![]()
kadronu göster bakim napi10kaşifimden gelen haber doğrultusunda kadromuza 1 orta saha daha ekledik