- 5 Eylül 2014
- 85.619
- 71.698
- 4.513
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligin ortasına doğru anca çözer oyunun dinamiklerinineden ki
niye sinirlendin reis kazanmışsınbu maç motoru insana cinnet geçirtir çok gıcık bi hal almış
@Recep Yıldırım fünsaL FM’deki gibi save/load yapmadan olmaz yanikaleye kova koysan fünsal gol atamaz sana
kurtua yeter bence

maçı izliyorum reis heyecan tavan bi baktım devre arasında 1 dklık reklam koydu. bidaha telden ızlemem maclarıniye sinirlendin reis kazanmışsın
murhana yenilmişim ben de, benim için lig bitmiştir bu saaten sonramaçı izliyorum reis heyecan tavan bi baktım devre arasında 1 dklık reklam koydu. bidaha telden ızlemem macları
ben napıyım renktaş daha kadro düzemeden Liverpool-Man Utd ilk 2 haftadan gelmişEkli dosyayı görüntüle 80252
2. Turda liverpool eşleşmesi koymayan PL yönetimini kınıyorum çok hafif bir fikstür olmuş bu ya 9. Hafta da arsenal
Bu arada bütün fakirliğimi de göstermiş oldum![]()
ben napayım pl de ptt takımı denk gelmiş şansıma üstüne ilk maçlar da çelsi, lestır, man.cityle falanben napıyım renktaş daha kadro düzemeden Liverpool-Man Utd ilk 2 haftadan gelmiş

ben napıyım renktaş daha kadro düzemeden Liverpool-Man Utd ilk 2 haftadan gelmiş