- 8 Temmuz 2015
- 35.806
- 70.653
- 3.893
yaw orda lig başı 5 milyon fark vardı kim bilir burda kaç milyon vardırGeçen sefer Los Galacticos ile şov yapıyordun. Biraz sürünmen hoş olacak. Hakkaniyetli olan buydu zaten.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw orda lig başı 5 milyon fark vardı kim bilir burda kaç milyon vardırGeçen sefer Los Galacticos ile şov yapıyordun. Biraz sürünmen hoş olacak. Hakkaniyetli olan buydu zaten.![]()
saka mı bu degıselım
rezalet
tarafımız belli
Rengim dün esasında yeni başlayanlara faydalı olabilecek birkaç tüyo vermiştim. Ona tekrar bakmak isteyebilirsin.Şimdi benim ne yapmam lazımm
Yusuf Çiftçi hariç en iyi takımlar tecrübesiz arkadaşlara gitmiş gibi. Ben şampiyonun süpriz biri olacağını düşünüyorum. Çünkü her ne kadar ilk aşamada Liverpool vs ile Everton vs arasında ciddi bir kalite farkı olsa da, en leş oyuncular bile bu ligde para edeceği için, o fark da kısa sürede eriyecek. En kötü takımlarla bile efsane kadrolar kurmak mümkün.Resmen Göteborg'la eşleşmişiz bu kura nedir be kardeşim...
Dünkü mesajın aklımda ben başlangıcı sormuştum lig daveti mi gelecek bana?Rengim dün esasında yeni başlayanlara faydalı olabilecek birkaç tüyo vermiştim. Ona tekrar bakmak isteyebilirsin.
Ama ilk yapman gereken şey elden çıkarmak istediğin adamları max fiyattan sisteme iteleyip para kasmak. Kadroyu kurmak için acele etme.
Diğer 1 püf nükta, transfer listesindeki oyuncular kaşifin getirdiğinden daha pahalıdır. Ama kaşif eğer çok spesifik bir arama yapmamışsan (atıyorum Lewandowski'yi bulması için göndermemişsen) max 85-88 arası adamlar bulur getirir. Eğer +90 adam almak istiyorsan mecburen kesenin ağzını açarak transfer listesini kullanacaksın.
Ha son olarak, para kasmak için sürekli olarak al sat yapman lazım. Atıyorum transfer listesinde 15 milyonluk 1 adam var. Sen o herifi aldın 30 milyona transfer listesine ekledin. Satıldığında hop 15M kar etmiş oluyorsun.
Evet patron, oyuna girdiğinde daveti görürsün. Kabul edip başlıyorsun oyuna.Dünkü mesajın aklımda ben başlangıcı sormuştum lig daveti mi gelecek bana?
Senden ümitliyim rengim. Bu takimi ben bu forumda şampiyon yaptim Arjantin liginden önce. Ilk işin takimi komple satmak olsun![]()