rotasyonu 2 macta birmı yapmak gerek form cok düserse sıkıntı olur mu

Allah belasını versin böyle motorun. Şerefsiz haysiyetsizler yine herkesten adam almış bendeki gençleri bile almamışlar.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kimleri satmaya çalışıyorsun? SS atsana bi.

Önceki OSM'de benim de basıma geldi birkaç defa. Ben söyleyince millet dalgaya alıyordu. 16M'a satışa koyduğum A. Vidal'in satılmasını tam 6 gün beklemistim ben. Lewandowski aynı durum. Herif o kadar uzun sure satılmadı ki en son coin ile anında satmistim 1M zararina.

Son düzenleme:
Ben yedder 60 mio

Moderatör tarafında düzenlendi:
bugün rotasyon yapıyorum bakalım ne yapacak takım

85 ustu bir forvet getirmesi icin pezevenk kasifi yolladim. Bakalim nelerle cikip gelecek. 2 velet orta saha ve 1 has forvet ile tamamiz. Artik al sat kar et seklinde gunlerimiz ilerleyecek.
İyi bir kadro oldu dusuncesindeyim. @Aslan Karadağ dedigim gibi rengim, konu PL ise Watford bile zengindir. Baska liglerle ugrastirma bizi. Bak, kimse halinden sikayetci degil. :D

takımın hali normal ve çok yaşlı oyuncunda yok niye ki?
birde senden henuz vitaminsiz bi veletken istediğim çocuğu müthiş geliştirmişsin.
Kadrom hakkinda yorumlarini almak isterim reis.
2 velet orta saha ve 1 tane 85 ustu has forvet aldiktan sonra transferi kapatiyorum.

Kadrom hakkinda yorumlarini almak isterim reis.
2 velet orta saha ve 1 tane 85 ustu has forvet aldiktan sonra transferi kapatiyorum.
kale savunma forvet çok iyi benimkiyle kıyaslayınca reis yaş ortalamaları ve güçleri fevkalade. ortasahalarımızda eşit gibi. fakat senin kadro çok kalabalık yav. baya para kaldırırsın sistem satış işleminde puştluk yapmazsa

@Emrah Yıldırım Abi dun gece 18M'a 88'lik bir bek aldim defansa. O yuzden defansa ihtiyacim kalmadi maalesef. O veleti sisteme max fiyattan itelemek gibi bir dusuncen varsa beni bekleme diye belirteyim istedim. Ama ben olsam iyice gelistirir oyle satardim. O cocuk fena gelisir...

@Emrah Yıldırım Abi dun gece 18M'a 88'lik bir bek aldim defansa. O yuzden defansa ihtiyacim kalmadi maalesef. O veleti sisteme max fiyattan itelemek gibi bir dusuncen varsa beni bekleme diye belirteyim istedim. Ama ben olsam iyice gelistirir oyle satardim. O cocuk fena gelisir...

Geliştirip oynatıcam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kale savunma forvet çok iyi benimkiyle kıyaslayınca reis yaş ortalamaları ve güçleri fevkalade. ortasahalarımızda eşit gibi. fakat senin kadro çok kalabalık yav. baya para kaldırırsın sistem satış işleminde puştluk yapmazsa
Reis, lig ortasina kadar 4-5-1 takilacagim icin 2 as forvet yetiyor bana. O yuzden orta saha lazim bolca. Lig ortasi geldiginde orta sahalarin bazilarini satip forvet alacagim 4-3-3'e gecmek icin. O zamana kadar al sat ile iyi para kasip orta sahaya 100 ustu adamlar alma niyetim var ama bakalim artik...

Geri
Üst Alt