Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
şu tipin 1 tık üstü kuşum aydın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu tipin 1 tık üstü kuşum aydın
Kimleri satmaya çalışıyorsun? SS atsana bi.Allah belasını versin böyle motorun. Şerefsiz haysiyetsizler yine herkesten adam almış bendeki gençleri bile almamışlar.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 mac oynatıp 3. maçta rotasyon yapıyorum ben. Ama 11'den cok fazla adam kesmek de mantıklı değil yerine ayni ayarda birini koyamiyorsan.rotasyonu 2 macta birmı yapmak gerek form cok düserse sıkıntı olur mu
40 gun sonra.Ne zaman bitiyor bu lig
kasiften almadım listeye düsmüs 100 gücündeBen yedder 60 mio
Vay be .dkasiften almadım listeye düsmüs 100 gücünde![]()
takımın hali normal ve çok yaşlı oyuncunda yok niye ki?bugün rotasyon yapıyorum bakalım ne yapacak takım
Kadrom hakkinda yorumlarini almak isterim reis.takımın hali normal ve çok yaşlı oyuncunda yok niye ki?
birde senden henuz vitaminsiz bi veletken istediğim çocuğu müthiş geliştirmişsin.
kale savunma forvet çok iyi benimkiyle kıyaslayınca reis yaş ortalamaları ve güçleri fevkalade. ortasahalarımızda eşit gibi. fakat senin kadro çok kalabalık yav. baya para kaldırırsın sistem satış işleminde puştluk yapmazsaKadrom hakkinda yorumlarini almak isterim reis.
2 velet orta saha ve 1 tane 85 ustu has forvet aldiktan sonra transferi kapatiyorum.
@Emrah Yıldırım Abi dun gece 18M'a 88'lik bir bek aldim defansa. O yuzden defansa ihtiyacim kalmadi maalesef. O veleti sisteme max fiyattan itelemek gibi bir dusuncen varsa beni bekleme diye belirteyim istedim. Ama ben olsam iyice gelistirir oyle satardim. O cocuk fena gelisir...
Reis, lig ortasina kadar 4-5-1 takilacagim icin 2 as forvet yetiyor bana. O yuzden orta saha lazim bolca. Lig ortasi geldiginde orta sahalarin bazilarini satip forvet alacagim 4-3-3'e gecmek icin. O zamana kadar al sat ile iyi para kasip orta sahaya 100 ustu adamlar alma niyetim var ama bakalim artik...kale savunma forvet çok iyi benimkiyle kıyaslayınca reis yaş ortalamaları ve güçleri fevkalade. ortasahalarımızda eşit gibi. fakat senin kadro çok kalabalık yav. baya para kaldırırsın sistem satış işleminde puştluk yapmazsa