Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birini kabul et tekliflerimden sonra 10 gun teklif atmıycam daha sözosman sedeni oyundan engelleme yollarını arıyorum
usanmadan teklif yapıyor ve onun yüzünden iyi teklif yapan arkadaşlar da güme gidiyor!
lamela 10 milyon albirini kabul et tekliflerimden sonra 10 gun teklif atmıycam daha söz
yok o çöpü istemiyorum teklif attığımı ver sen banalamela 10 milyon al
tekliflerine geri dönüş yapmama kararı aldık kulüp olarakyok o çöpü istemiyorum teklif attığımı ver sen bana
ben de belhandaya atıyodum teklif süreklibirini kabul et tekliflerimden sonra 10 gun teklif atmıycam daha söz

o çöp kimseye denk gelmedi galiba henuzben de belhandaya atıyodum teklif sürekli![]()
gerçi kaşif yolladım ortasaha bul gel diye gider onu tutar getirir şimdivasilis gel şu işin adını koyalım ver şu iki admdan birini bana bu iş tatlıya bağlansınrakitic totnım yoluında
bu kaşif de dursun özbek gibi herif nerde işe yaramaz adam varsa burnumuza sokuyoo çöp kimseye denk gelmedi galiba henuzgerçi kaşif yolladım ortasaha bul gel diye gider onu tutar getirir şimdi
kımı istiyonbirini kabul et tekliflerimden sonra 10 gun teklif atmıycam daha söz
al onu abi her mac gol asist akiyodu beni kumede tuttuo çöp kimseye denk gelmedi galiba henuzgerçi kaşif yolladım ortasaha bul gel diye gider onu tutar getirir şimdi

güneydın piremses bugünde yedin orucual onu abi her mac gol asist akiyodu beni kumede tuttu![]()

forvetteki yarasa yiyeni ortasahdan da bi adet dinamo işte. inad etti satmıyor hergelekımı istiyon
vermez onuforvetteki yarasa yiyeni ortasahdan da bi adet dinamo işte. inad etti satmıyor hergele
senin forvetlerde fena değilmişvermez onu
hergele demeseydin bi ihtimal satardımforvetteki yarasa yiyeni ortasahdan da bi adet dinamo işte. inad etti satmıyor hergele
idare ediyoruz iste mütevazisenin forvetlerde fena değilmiş