- 8 Temmuz 2015
- 35.825
- 70.676
- 3.893
3 adam falan eksiğim kaldı reis sen de ne durumlar@Mehmet Eroğlu bildirim için tşk reis. fena ayıldım güzel oldu yani saol![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 adam falan eksiğim kaldı reis sen de ne durumlar@Mehmet Eroğlu bildirim için tşk reis. fena ayıldım güzel oldu yani saol![]()
kale forvet ve savunmaya birer oyuncu lazım daha reis. rakiplerin kadro kalitesiyle kıyaslarsak belki bi ortasaha daha gerekebilir ilerde. toplanmıyor takım bi türlü ama böyle daha zevkli oluyor tabi3 adam falan eksiğim kaldı reis sen de ne durumlar
ben de altınordu modeliyle takılıyorum bu lig, ilk 10 hedefiyle ilerliyorumkale forvet ve savunmaya birer oyuncu lazım daha reis. rakiplerin kadro kalitesiyle kıyaslarsak belki bi ortasaha daha gerekebilir ilerde. toplanmıyor takım bi türlü ama böyle daha zevkli oluyor tabi
@Keramettin TANRIVERDİ Abi olsa ne diyecegini biliyorum ama yazmak istemiyorum.çelsi 85+ ve 30 yaşı görünce hunharca "satın al" butonuna basıyor
Saat 13 sularinda 3 adet orta saha alacagim insallah. @Ünsal Vardar'in topcusuna kalmadik. Paramiz var cok sukur.
1 forvet de aldik mi, transferin Faz 1 seviyesini gecmis olacagiz. Sistem hazir alim yapiyorken pahali olan çer cöplerden kurtulmus olmak sevindirici.
Surekli pintilik pesinde olan @Murat Saylak, 84'luk Mahrez'i 18M'a bize itelemeye calisip fakir taklidi yapan @Musap Aydinli, sözde sosyolist @Ünsal Vardar, surekli ortaligi karistiran ve sozunde durmayan @Recep Yıldırım...
Defterlerini dürmek sart oldu.

gün geçmeden bile yükseliyo@Recep Yıldırım bu nuer dün senden ayrılırken 85 falandı herif zenitte 94 olmuş fiyatı tavan yapmış. gücü 1 günde nasıl o kadar yükselebilir yahu
benle maç atmışsın hain herifgün geçmeden bile yükseliyo
geçen lig transferlere bakınıyodum öyle @Aslan Karadağ 102 gücünde albayı 12 milyona satmış gözüküyodu,dedim bu adam ne yapıyo sonra bnm sattığım herifte de aynısı olunca çaktım mevzuyu
aynen reis gün geçmemiş bile bugün gün içinde sattı nueri birden bire neredeyse 10 seviye atlaması garip. eskiden oynadığımızda bu tip şeyler olmuyordu hatırlamıyorumgün geçmeden bile yükseliyo
geçen lig transferlere bakınıyodum öyle @Aslan Karadağ 102 gücünde albayı 12 milyona satmış gözüküyodu,dedim bu adam ne yapıyo sonra bnm sattığım herifte de aynısı olunca çaktım mevzuyu
Olm mal mal emojiler atma lan.
sanane biraderOlm mal mal emojiler atma lan.
Engellemek istemiyorum seni.sanane birader
Uzgunum ama engellemek zorundayim seni.
Osman babam keyifler nasıl hayırlı sabahlar olsun inşallah
çok da şeyimde ya xdUzgunum ama engellemek zorundayim seni.