- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
Beni satışa getirdiğinden beri pek keyfim yok murhancım seni sormalı sen nasılsın.Osman babam keyifler nasıl hayırlı sabahlar olsun inşallah
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni satışa getirdiğinden beri pek keyfim yok murhancım seni sormalı sen nasılsın.Osman babam keyifler nasıl hayırlı sabahlar olsun inşallah
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yaw bu oyun sabrımızı sınıyor aynısı dün öğlen bana geldi
10 m para özel teklif getirdim diyo 6 saat içinde al diyo bir de
o saatlerde transfer olmuyo ki 
ekiplerimizin cenk etmesi hoşuna gitmedi mibenle maç atmışsın hain herif
kardeşlik kazanmış üstatekiplerimizin cenk etmesi hoşuna gitmedi mi
sana kim gelmişti reis hatırlıyormusun dün bu hıyar kaşifte cıktı bende oradan almadım bı de buraya getirdi taktı kafaya iteleyecek bunu bana illayaw bu oyun sabrımızı sınıyor aynısı dün öğlen bana geldi10 m para özel teklif getirdim diyo 6 saat içinde al diyo bir de
o saatlerde transfer olmuyo ki
![]()

@Recep Yıldırım için özel taktikler hazırladın mıkardeşlik kazanmış üstat
daha lig başlamadan ağlayanlar var![]()
yaw birebir aynısı geldisana kim gelmişti reis hatırlıyormusun dün bu hıyar kaşifte cıktı bende oradan almadım bı de buraya getirdi taktı kafaya iteleyecek bunu bana illa![]()
ben de 10 m var bu herif 13 mkendisine analist yolladım gereken bilgiler alındı@Recep Yıldırım için özel taktikler hazırladın mı
Bana özel teklif diye bi defans getirmisti, herifin gücü 75. Hücum gucu 0. Lafin gelisi degil, hakikaten 0. Hucum gucu 0 olan bi defans gormemistim. Artik rahatca ölebilirim.
benimle intikam maçı atsaydın da dostluğumuz pekişseydi barikendisine analist yolladım gereken bilgiler alındı
4-1 yenmişsin hainbenimle intikam maçı atsaydın da dostluğumuz pekişseydi bari
öyle bi bilgi gözükmüyo bende4-1 yenmişsin hain
gelir şimdiöyle bi bilgi gözükmüyo bende
en az 5 gol atman lazımgelir şimdi
yarın taktik yapıcam
recoya özel
bugün adam satamamışsın daha
bu saatlerde iki adam satmam lazımdı normalde fakat nedense olmadı reis sende 2 saat evvel transfer bonbalarını patlatmıssın dursun basganım gibi he. sessiz ve derinden gitmen takdirlikbugün adam satamamışsın daha