Yarın kimle berabere kalıcam şimdi

reis kasada 11.56m para var
su parayla sey bile cekilmez yani
:(
Chelsea ile nasıl para kasılır onu mu öğretek sana şimdi. :D
11.5 + 17 = 28.5M eder. 3 tane wonderkid alınır bu paraya.
Takım huzur evine döndü. Bütün 30 yaş üstü adamlar bende. Mount konusunda bir güzellik yapman icap eder Abrahamovic olarak. :D
Hoş, 17M'um bile yok şu an ama sabah olacak. :D

Chelsea ile nasıl para kasılır onu mu öğretek sana şimdi. :D
11.5 + 17 = 28.5M eder. 3 tane wonderkid alınır bu paraya.
Takım huzur evine döndü. Bütün 30 yaş üstü adamlar bende. Mount konusunda bir güzellik yapman icap eder Abrahamovic olarak. :D
Hoş, 17M'um bile yok şu an ama sabah olacak. :D
14.5a barkleyi vereyim iste huzur icinde cözülür bu is

@Murat Saylak Benden 2 tane çöp istemişsin. Al senin olsun da, ne yapacan bunları? :D
Not: Ligdeki aynı takıma 24 saatte en fazla 1 oyuncu satabilirsin. O yüzden diğerini yollayamadım.

Başarısızlığa bahane bulamaz artık.
öteki ligde fark yoktu ki ;D o bahane kabul edilemez
almagro idi aramızda 1 milyonluk farkla başlamışız :D

ss1.webp

abi 1. hafta daha, 200 milyonla başladı adam chealsea ben 85 milyonla başladım shefieldım 1-0 la zor geçti diyebiliriz
18 19 yaş ortalamalı bir ekiple mücadele ediyorum bir de ilk haftalar sancılı geçecek
almagro kariyeri tam bir facia idi zira kac mac oyunculari antrenmanda unutup ilk 11e almamistim
gerci bugün de zar zor yetistim. bizim analist geldi, bir baktim agresifin bile ötesinde bir tercihte bulunmussun
tüm taktigi degistirip topa sahip olmakla anti futbola cevirdim

@Murat Saylak Benden 2 tane çöp istemişsin. Al senin olsun da, ne yapacan bunları? :D
Not: Ligdeki aynı takıma 24 saatte en fazla 1 oyuncu satabilirsin. O yüzden diğerini yollayamadım.
antrenmanlarda gizli bilgilere ulastiysa belki bir kac birsey söyler diye getirdim herifi

umarim casusluk yapmaz

Evet ilk kaçış gerçekleşmiş yerine ünlü bir hocayı ikna etmeye çalışıyorum

almagro kariyeri tam bir facia idi zira kac mac oyunculari antrenmanda unutup ilk 11e almamistim
gerci bugün de zar zor yetistim. bizim analist geldi, bir baktim agresifin bile ötesinde bir tercihte bulunmussun
tüm taktigi degistirip topa sahip olmakla anti futbola cevirdim
adamlarımın gücü yetmedi taktiğim işledi

Geri
Üst Alt