- 24 Mayıs 2009
- 17.317
- 20.299
- 2.643
Yarın kimle berabere kalıcam şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tövbe est üstat yarın kimle beraber kalacam şimdi diye okudumYarın kimle berabere kalıcam şimdi
İçin fesat içinTövbe est üstat yarın kimle beraber kalacam şimdi diye okudum
ulanTövbe est üstat yarın kimle beraber kalacam şimdi diye okudum
Sal Mount'u 17'ye. 3'ün beşin lafını yapma Zurh.jiru gavati satilmis geceden monaco'ya
güney afrika ligi falan oynuyorum orada en yüksek fiyattan hepsi peynir ekmek gibi gidiyor
reis kasada 11.56m para varSal Mount'u 17'ye. 3'ün beşin lafını yapma Zurh.
Chelsea ile nasıl para kasılır onu mu öğretek sana şimdi.reis kasada 11.56m para var
su parayla sey bile cekilmez yani
![]()
14.5a barkleyi vereyim iste huzur icinde cözülür bu isChelsea ile nasıl para kasılır onu mu öğretek sana şimdi.
11.5 + 17 = 28.5M eder. 3 tane wonderkid alınır bu paraya.
Takım huzur evine döndü. Bütün 30 yaş üstü adamlar bende. Mount konusunda bir güzellik yapman icap eder Abrahamovic olarak.
Hoş, 17M'um bile yok şu an ama sabah olacak.![]()
Bu ligde herkesin birbirini kazıklamaya çalışması muazzam 1 olay.14.5a barkleyi vereyim iste huzur icinde cözülür bu is
Yazıklar olsun.murhana yenilmişim ben de, benim için lig bitmiştir bu saaten sonra
abi 1. hafta daha, 200 milyonla başladı adam chealsea ben 85 milyonla başladım shefieldım 1-0 la zor geçti diyebilirizYazıklar olsun.
Abi Zurh'a en iyi takımlardan birinin gelmesi hakkında görüşün nedir?Yazıklar olsun.
Başarısızlığa bahane bulamaz artık.Abi Zurh'a en iyi takımlardan biri gelmesi hakkında görüşün nedir?![]()
Çok zorlu 1 lig abi. Herkes birbirini kazıklamaya çalışıyor. Seni de aramızda görseydik güzel olurdu.Başarısızlığa bahane bulamaz artık.
öteki ligde fark yoktu kiBaşarısızlığa bahane bulamaz artık.
o bahane kabul edilemez almagro kariyeri tam bir facia idi zira kac mac oyunculari antrenmanda unutup ilk 11e almamistimabi 1. hafta daha, 200 milyonla başladı adam chealsea ben 85 milyonla başladım shefieldım 1-0 la zor geçti diyebiliriz
18 19 yaş ortalamalı bir ekiple mücadele ediyorum bir de ilk haftalar sancılı geçecek
antrenmanlarda gizli bilgilere ulastiysa belki bir kac birsey söyler diye getirdim herifi@Murat Saylak Benden 2 tane çöp istemişsin. Al senin olsun da, ne yapacan bunları?
Not: Ligdeki aynı takıma 24 saatte en fazla 1 oyuncu satabilirsin. O yüzden diğerini yollayamadım.
adamlarımın gücü yetmedi taktiğim işledialmagro kariyeri tam bir facia idi zira kac mac oyunculari antrenmanda unutup ilk 11e almamistim
gerci bugün de zar zor yetistim. bizim analist geldi, bir baktim agresifin bile ötesinde bir tercihte bulunmussun
tüm taktigi degistirip topa sahip olmakla anti futbola cevirdim