- 8 Temmuz 2015
- 35.830
- 70.681
- 3.893
borç batağındaki dortmundu kurtaran bayern gibi teklif attım o kadar MİN fiyattan satmadıhedefi belhandayı almaktı aldı orada oyun bitti. gerçi bu kaşifle nasıl başardı o nokta atışı hayret doğrusu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
borç batağındaki dortmundu kurtaran bayern gibi teklif attım o kadar MİN fiyattan satmadıhedefi belhandayı almaktı aldı orada oyun bitti. gerçi bu kaşifle nasıl başardı o nokta atışı hayret doğrusu
asensioyu aldım laparan varsa benım forvetı al sen yarın ya da param olduğunda 1 m fazlasına geri alırım yatırım olarak dusun istersen kendınde 6 m fazlasına satabilirsin.
ortasaha satayımasensioyu aldım la
nası ligde tuttum ama takımı, zorlu rakiplere de geçit vermedim yine 5-6 yediğimiz oldu ama olsun o kadaryaw takımı 25 milyon değerde alıp 30 milyon değerde ligi bitirdi adam maçtan maça bakar anca![]()
@Onur Adıbelli o kadar laf yapıyodu ama bana karşı 5-3-1-1 ile çıktı korkudan 2 maçta da yenemedi Neymar'ın 17'ye satıldığı yerde ben Barkley ve Loftus'u 20'ye okutmaya çalışıyorumNeymar gibi bir oyuncunun 17 milyona gittiği yerde dünya bize neler yapmaz ki..
Ayagimizi denk almak lazim.

Neymar'ın 17'ye satıldığı yerde ben Barkley ve Loftus'u 20'ye okutmaya çalışıyorum
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@İlyas Karaca Su tabloya baktikca keyifleniyorum, lig hic bitmesin istiyorum ama kaldi 3 hafta. Namaglup sampiyon oldum. (Sadece 2B, onlar da PSG'ye karsi) Geriye kalan tek hedef Monaco ile kupa finali ve sezonu namaglup tamamlamak.
Ekli dosyayı görüntüle 80257
Ekli dosyayı görüntüle 80258
Neymar'ın 17'ye satıldığı yerde ben Barkley ve Loftus'u 20'ye okutmaya çalışıyorum
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
birlik mi saglandı
152m imiş. Fena değil kadrosu da yaşlı gibi. Ronaldo - İbra - Pique falan var. İlk maçta berabere kalmış![]()
ben gelıstım rtaşKasa'da da 30 m yakın para var fena takım kurmadım aslında.
Southampton'ı ben bıraktım daha önce 1.5 -2 yıl önce gscimbom'da OSM oynamıştım.Korona muhabbetine zaman geçsin diye katıldım. Hatırlamıyorum takımımı ama gene zayıf takımımla çok iyi yerde 6. falan bitirmiştim. Oyunun yabancısı ve tecrübesizi değilim. Ama adaletsizlik var oyunda bunu da belirttim. Daha önce bu başlıkta.
EPL'nin güçlü takımlarına antreman kapalıyken, stadyum kapalıyken nasıl gelişeyim.
Kamp kapatılmış kamp kapalıyken nasıl süpriz sonuçlara imza atalım.
8-10 takıma oyuncu teklifi gönderdim 1 kişi de pazarlığa bile girişmedi.
Asıl önemlisi A takımı kaşiften değeri 18 m olan oyuncuyu 25 m almış aynı oyuncuyu 18 m ye ligde başka takıma satmış. ?????
@Onur Adıbelli
2 kişiye teklif yolladım renktaş teklifi
herkese açıklamak gerekirse
30m neymar + 5.31 cleverley(oyun değeri) + 3.47 femenia(oyun değeri) = 38.78
17m baştan verilerek neymar alındı cleverley için 13.3 verildi femenia için 8.7 verildi
bu şekilde 39m vermiş oluyorum renktaşa ve 2 oyuncunun değerleri ve neymarın 30m sini vermiş bulunuyorum
@Hasan Ay
bazı arkadaşlar eğlenmek için şakasına yazıyor ama 1 tane arkadaş forumu okumadığı için gidip şike yapmakla suçluyor beni
ben toplam değerini verdim aldığım oyuncuların ve neymar için anlaşılan 30myi verdim rakibime gidip 17m ye transfer etmedim yani
ha bunu böyle düşünüyorsa herkes yazsın bende istifa edeyim ve bir daha lig katılmayayım...
Belki yari yari öndendi? 17 simdi 13 de cöp oyuncuya verilerek mesela
Takılıyorlar yav sıkma canını sen olur böyle muhabbetlerbenim erken almak istememin nedeni oyuncuya antrenman yaptırmaktı 1 gün sonra yine alacaktım bu sefer direkt 30m verecektim
1 tane fazla antrenman basılması için yapılan bir iş hile olarak mı algılanıyor peki
eminim siz arkadaşla özelden konuşup bunu böyle yapalım dediğimizi düşünüyorsunuzdur ama ben 17m teklif yaptım ve uyumuştum bir kalktım telefona neymar transfer edildi yazmıştı sonrasında denk bir transfer olması için diğer 2 oyuncuyu tam fiyatına aldım
büyük ihtimal arkadaş başka bir oyuncu almak için kabul etti ki devamında paranın geri kalanını vereceğimi bildiği için yaptı bunu keşke 17m teklif etmeseydim zaten bir kaç saat sonra alacaktım sadece sistem ilk gün benden sadece 1 oyuncu aldığı için geç almış olurdum
BÜTÜN HERKESDEN ÖZÜR DİLİYORUM VE BEN İSTİFA EDİYORUM ARKADAŞLAR HİLECİ BİRİYLE OYNAMAK İSTEMEZSİNİZ BİR DAHA LİGE GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM TEŞEKKÜRLER.