- 8 Temmuz 2015
- 35.830
- 70.681
- 3.893
Noluyo yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birazdan lige gelip senden iyi 1-2 oyuncu alacam. Satmazsan banlarım.Kulübe az az fiyat önerip oyuncu mu alsam![]()
Ben South ile devam edicem. Sen kendi takımına geri döneceksin.@Emrah Yıldırım benim takımımı alıp devam edebilirsin lige abi Aston villa
@Can Karabacak renktaş ya da sende alabilirsin
teşekkür ederim arkadaşlar güzel zamanlardı o transfer içinde özür diliyorum bir daha hiç bir lige katılmayacağım hile yapacak biri olmadan zevkle oynayabilirsiniz.
gururla bana katlanirimBirazdan lige gelip senden iyi 1-2 oyuncu alacam. Satmazsan banlarım.
Ben South ile devam edicem. Sen kendi takımına geri döneceksin.
Kasa'da da 30 m yakın para var fena takım kurmadım aslında.
Southampton'ı ben bıraktım daha önce 1.5 -2 yıl önce gscimbom'da OSM oynamıştım.Korona muhabbetine zaman geçsin diye katıldım. Hatırlamıyorum takımımı ama gene zayıf takımımla çok iyi yerde 6. falan bitirmiştim. Oyunun yabancısı ve tecrübesizi değilim. Ama adaletsizlik var oyunda bunu da belirttim. Daha önce bu başlıkta.
EPL'nin güçlü takımlarına antreman kapalıyken, stadyum kapalıyken nasıl gelişeyim.
Kamp kapatılmış kamp kapalıyken nasıl süpriz sonuçlara imza atalım.
8-10 takıma oyuncu teklifi gönderdim 1 kişi de pazarlığa bile girişmedi.
Asıl önemlisi A takımı kaşiften değeri 18 m olan oyuncuyu 25 m almış aynı oyuncuyu 18 m ye ligde başka takıma satmış. ?????
Benim yazdığım bu renkdaş senin istifa etmen için yazmadım, senin için yazmadım. Sen üzerine alınıp istifa ediyorsun.
Size ne lan isterse 1 M'a alır, şikayetçiyseniz girmeyin.
İşi yöneten zaten forumda moderatör o bir şey demiyorsa sorun yoktur, bokunu çıkarmışsınız her sayfada 10 tane NEYMAR - 17 diye mesaj var, sonra biz bir şey demedik.
neymar transferinin açıklamasını yaptığım halde yapılıyor şakalara bir şey demiyorum ama direkt bir ithamı kaldıramam ben o 3 transfer 38m tutarken ben 39m verdim gerçekmiş gibi 17mye alınıyor diye itham alıyorum
Senin tekrar tekrar açıklamaya çalışman da hata, bu şekilde daha çok üzerine gelmelerine fırsat vermişsin.
Şakanın da boku çıkmış, herkes konuya hakim değilse bu şekilde dakika başı aynı muhabbet yapılmaz.
Seve seve satacaksın lanemrahı almayın lıge benım topculara sünecektır
benım takımda topcu yok hepsi yaslıSeve seve satacaksın lan