İsabet oranı tamamen şansla alakalı. Tersi bir durum da olabilirdi. Bak 98'lik Lew sinir krizi geçirtmiş @Osman SEDEN'e.
Şut sayıları eşit, topla oynama bile 50'ye 50 deplasmanda oynamama rağmen.
Oyunun mekaniğine yapabileceğim bir şey yok. 4-5-1'lik veya sistemlik bir durum yok yani.
dün ben 4-5-1 e yenıldım o yuzden bugun farklı cıktım ondan yendım oyuncularda antrenmanda unutmama ragmen

Birisini engellememe rağmen hala kuyruk acısı geçmemiş gibi görünüyor.
hahah beni 2 macta da yenemedin, ezecegim seni sahaya gömeceğim goreceksin falan diyordun en son😂
5311 ile yenilmemek icin cikip 1 puana sevinmistin mac sonu. ben isi şakaya vururken sen ciddiye aldın bi de kuyruk acısı var diyon reis niye ciddilesiyon bu kadar:puhaha:

Evde yine 4 atip yolladik... ah su deplasmanlar

4-3-3 oynasam garanti kayıptı.
Orta sahayı gücü yüksek adamlarla, ortanın kanatlarına da atağı yüksek herifleri koyup shoot on sight yapıyosun orta sahan defansa yardım ediyor. Tıkıyorsun karşı tarafı.
evt onunda ılacını bulduk cok sukur

4-3-3 oynasam garanti kayıptı.
Orta sahayı gücü yüksek adamlarla, ortanın kanatlarına da atağı yüksek herifleri koyup shoot on sight yapıyosun orta sahan defansa yardım ediyor. Tıkıyorsun karşı tarafı.
4-5-1in karşı taktiğini herkes bilmez rengim. İlgilenenler dm

Son düzenleme:
Arkadaşlar 4-5-1 oynamak bizim de hoşumuza gitmiyor ama mecburuz. Oyunda en çok verim veren sistem 4-5-1. Tabii 4-5-1'in bazı püf noktaları var. Bu sistemden tam verim almak için deplasmanda 4-5-1 ve evinizde 4-5-1 diye ikiye ayırmanız lazım. Tam manasıyla bu sistemi çözene kadar 23932939923 tane hazırlık maçı yaptım şimdiye kadar.

Hoş, Mbappe'nin Salah'ın olduğu yerde bırakın da kadro kalitesi farkını bir şekilde absorbe edelim.

Ek olarak, 4-3-3'ün de püf noktaları var. 4-3-3 oynayıp da 10'dan az şut atmışsanız taktiğiniz yanlış demektir... Anti 4-5-1 filan hikaye. Sistem de bir yere kadar kurtarıyor durumu.

442a yapin kaleyi gorunce vuru secin
tum oyunculari geriye destekli olacak sekilde ayarlayin
taktikte de hucumcu oynayın
hakeme gore agresif vs yapın

simeone gibi hem rakibi kilitlersiniz hem kazanirsiniz
:red:

neyse lestır deplasmanında 1 puan iyidir. şimdi sıra kupada fazla yorulmadan evde man.cty macı için hazırlanmakta

442a yapin kaleyi gorunce vuru secin
tum oyunculari geriye destekli olacak sekilde ayarlayin
taktikte de hucumcu oynayın
hakeme gore agresif vs yapın

simeone gibi hem rakibi kilitlersiniz hem kazanirsiniz
:red:
geçen ligde kaçıncı oldun bu taktikle reis

topcuları eve yolladım kupa macımız yok 2 gun rahatız

dün ben 4-5-1 e yenıldım o yuzden bugun farklı cıktım ondan yendım oyuncularda antrenmanda unutmama ragmen
7 şutta 2 gol bulan sen değil ben de olabilirdim ama. Bunu yenildiğim için söylemiyorum. Hakikaten öyle yani. Normalde 12-13 şutta 2 gol atamadığım maçlar oldu ve olmaya da devam edecek. 7 şutta 2 golü geçtim 1 gol atabilmek bile kolay kolay denk gelmez ama yine de bir şekilde gerçekleşiyor. Önceki OSM'de rakibim 12-13 şut atıp gol atamadığı yerde 6-7 şutla maçı 1-0 aldığım da oldu yani. Bugün sana, yarın bana.

lidere karsi gol atmak da basari

7 şutta 2 gol bulan sen değil ben de olabilirdim ama. Bunu yenildiğim için söylemiyorum. Hakikaten öyle yani. Normalde 12-13 şutta 2 gol atamadığım maçlar oldu ve olmaya da devam edecek. 7 şutta 2 golü geçtim 1 gol atabilmek bile kolay kolay denk gelmez ama illa gerçekleşiyor. Önceki OSM'de rakibim 12 şut atıp gol atamadığı yerde 6-7 şutla maçı 1-0 aldığım da oldu tabii. Bugün sana, yarın bana.
Şans olarak nitelendırmeyelım bilek kadro kalitesi menajer farkı dizilis taktik farkı nedeniyle yenmıs gibi gorunuyorum

@Osman SEDEN reis Lewandowski bir sonraki maçta da sıçar ise o herifi direkt elden çıkartmaya bak. Ben 7-8 maç oynattım herif gol atamadı yav. Ben de performans alamamıştım. Satmaya kalktım satılmadı bir de. En son o kadar uzun süre satılmadı ki lağlet olsun diyip coin ile anında sattım zararına.

bu oyunu kac yıldır oynadım lewandowski hic is yapmadı
Saint E.'de de aldım Lew'i. 38 gol 5 asistle filan sezonu tamamladı. Hatta orda çok iyi performans verdiği için burdaki takımıma da aldım ama sonuç hüsran oldu. Hani diyeceğim ki rakip takımlar çerezdi ondan attı, alakası yok. Aynı Saint E.'ye 97'lik Mane'yi aldım döve döve yolladım performans vermeyince.

Geri
Üst Alt