@Osman SEDEN reis Lewandowski bir sonraki maçta da sıçar ise o herifi direkt elden çıkartmaya bak. Ben 7-8 maç oynattım herif gol atamadı yav. Ben de performans alamamıştım. Satmaya kalktım satılmadı bir de. En son o kadar uzun süre satılmadı ki lağlet olsun diyip coin ile anında sattım zararına.
gencoyu yestiştiryorum zaten reis lewandskinin futbol hayatını bitirmeye and içtim. oynatmayacamda satmayacamda.
1589038021527.webp

Class forvet arayanlar varsa Griezmann'i 40 milyona birakirim

88 tilemans var 5.5 ortalamayla oynuyor aptal her maç sarı görüyor. sarı karttan dolayı cezalı konuma gelmiş. Ödegaardı yerine monte edeceğiz gibi duruyor.
Uyumla alakalı sanırım.

Bu sezon ne istediğimizin gizlisi saklısı yok: kümede kalmak. Taraftarların ve yönetim kurulunun yetinebileceklerinin en azı bu.
indir (2).webp

Dünyanın en gereksiz organizasyonu olan Süt Kupası'nın eleme maçları başlamış demek. Full yedek çıkayım da sakatlık, ceza filan olursa sıçmayayım. Zaten turu geçsem ne olacak. Bir sonraki tur City filan gelir elenirim. Boşa masraf.
Ha olur da es kaza turu geçerse bizim veletler, Allah bereket versin.

Şerefsiz kaşif tam bir motor. Kimsenin almadığı oyuncu için bütün kriterleri girip kaşifi yolladım alakasız adamları getirdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şerefsiz kaşif tam bir motor. Kimsenin almadığı oyuncu için bütün kriterleri girip kaşifi yolladım alakasız adamları getirdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ligden birisi alıp sattıysasattığı kulübün olduğu lige göre arama yapmak lazım veya oyun oyuncuya güncelleme atmış olabilir

Geri
Üst Alt