İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
herkes 90+ 24 yaş altı topçu bekliyor avcı gibibelottiyi neden almadınız transfer listesinden hahahha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkes 90+ 24 yaş altı topçu bekliyor avcı gibibelottiyi neden almadınız transfer listesinden hahahha
cok beklerlerherkes 90+ 24 yaş altı topçu bekliyor avcı gibi
belottiyi neden almadınız transfer listesinden hahahha
her mac 4 tane atıyorduYeni gelmiş sabah olsa alırdım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
asensio tadic depay fraser bunlardan ıstıyosan verebılırım ucuzaYeni gelmiş sabah olsa alırdım
Sana ne? Keyfimizin kahyası mısın?belottiyi neden almadınız transfer listesinden hahahha
Yenilginin acısına hala atlatamadın mıSana ne? Keyfimizin kahyası mısın?
asensio tadic depay fraser bunlardan ıstıyosan verebılırım ucuza
Yok atlatamadım. Ağlayarak iftar saatinin gelmesini bekliyorum şu an.Yenilginin acısına hala atlatamadın mı
Benzema'yı sarayım abi sana. 23'e aldım. 27'ye bırakırım.Bakayım
15 m vereyım maksat isin görülsünBenzema'yı sarayım abi sana. 23'e aldım. 27'ye bırakırım.
Baya cömertsin gerçekten.15 m vereyım maksat isin görülsün
Benzema'yı sarayım abi sana. 23'e aldım. 27'ye bırakırım.
Ben de sevmiyorum ama yapacak bir sey yok abi. Piyasada topcu yok 85+. Buldugumuzu aliyoruz mecburen.Yok olm o danayı sevmem
belottiyi nasıl kacırdın anlamıs degılımBen de sevmiyorum ama yapacak bir sey yok abi. Piyasada topcu yok 85+. Buldugumuzu aliyoruz mecburen.![]()
Gucu 87 diye Arnautovic'i aldim. Belotti'nin yasi olmus 26. Pek gelismez. Zaten gelistirecegim 2 tane topcu var forvette. Biri Dembele, digeri 80'lik bi 18'lik bir velet...belottiyi nasıl kacırdın anlamıs degılım
gelismek degil mesele bu topcu tek macta 3 4 tane atıyor zatenGucu 87 diye Arnautovic'i aldim. Belotti'nin yasi olmus 26. Pek gelismez. Zaten gelistirecegim 2 tane topcu var forvette. Biri Dembele, digeri 80'lik bi 18'lik bir velet...
Bir de daha ucuzdu sanirim Belotti'den...