Sanirim istifa edecegim. Daha 1 kere sans bana gulmedi yav. DK 1'de gol yiyip 1-0 kaybetmek nedir anasini satayim...

ulan urf hem beni yendin
hem de dün teklifme max teklif attın şimdi de gitmişsin resmen fazia bu çelmeler :red:

Benden de bu kadar. Bu boktan oyuna anca bu kadar tahammul edebildim.
Watford'u alan kisiye tas gibi takim birakiyorum...

Benden de bu kadar. Bu boktan oyuna anca bu kadar tahammul edebildim.
Watford'u alan kisiye tas gibi takim birakiyorum...
dur yav okadar oynadın lig sonunda 3 5 de olsa coin al belli olmaz hem lig sonuna doğru nolacağı
zaten ahım sahım bi takım almadın bastan beklenti şampiyonluk değildi heralde ona göre oyna

dur yav okadar oynadın lig sonunda 3 5 de olsa coin al belli olmaz hem lig sonuna doğru nolacağı
zaten ahım sahım bi takım almadın bastan beklenti şampiyonluk değildi heralde ona göre oyna
Ya reis 7-7 sut atilir 2-0 kaybederim, 11'e 6 sut atarim 1-1 berabere biter, ilk sutta gol yer 1-0 kaybederim, takima kontra oynatirim 3, sayiyla 3 sutla maci bitirirler... Biktim yani.

westhamla oynayan da bi hafta önce girmiş en son
ona da haber ver veya takip edecek birini bulak
daha zevkli olsun
Oyuncu istifa etmediği sürece atmam yaw ayrıca bugün senle yaptı yarın L'pool veya başka menajerin karşısına aktif menajer çıkarırsak haksızlık olur biraz

Ya reis 7-7 sut atilir 2-0 kaybederim, 11'e 6 sut atarim 1-1 berabere biter, ilk sutta gol yer 1-0 kaybederim, takima kontra oynatirim 3, sayiyla 3 sutla maci bitirirler... Biktim yani.
Olur oyle reis benimde oyle kaybettiğim mac var hadi ben neyse ibrahim icerde benle berabere kaldi pek biseyde oynamadim o maci kazansa belki tepedeydi. Cok ornek var kaldi ki kucuk takimla basladin hedef neyse ona gore oyna.
Sansizlik kadar biseyleri yanlis da yapıyor olabilirsin cizgi taktikleri en onemli nokta oyunda ona odaklanmaya calis. Ben yapamiyorum o kismi artik cok degismis olmuyor. Kaparsan banada paslarsin bi iki tuyo sonradan

İlginç birine benziyor alalım mı
_20200513_184507.webp

4-5-1, 5-4-1, gibi defansif taktiklere 3 3 4b paslasarak deneyin değerleri 60larda olsun ofsayt taktiği uygulayıp adam adama eşleşme olsun bide

istifa edenlerle ahbablıgımı keserım

daha etkili olmuş gibi duruyo
bu arada belirtmem şart reis goretzkanın rövaşata golünde ortayı yapan hamitti.
hazır rövaşatanın konusu açılmışken goretzka için gelen teklifleri dinlemeye hazırım beyler. tekliflerinizi attığı rövaşata golünü göz önünde bulundurarak yapın lütfen

Geri
Üst Alt