Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Sanirim istifa edecegim. Daha 1 kere sans bana gulmedi yav. DK 1'de gol yiyip 1-0 kaybetmek nedir anasini satayim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
westhamla oynayan da bi hafta önce girmiş en sonZiyaretçi olarak forumda takılıyor daha öncede bir ligimizde yer almıştı diye hatırlıyorum
Takım adam olmaz dedi bıktı gitti2 hesap yasak bunu bırakıp yeni açacaksan alırım
Admirim arkadaşın nereye gitti yaw![]()
sıfırdan lige başlarsak gelecek yinedur yav okadar oynadın lig sonunda 3 5 de olsa coin al belli olmaz hem lig sonuna doğru nolacağıBenden de bu kadar. Bu boktan oyuna anca bu kadar tahammul edebildim.
Watford'u alan kisiye tas gibi takim birakiyorum...
Ya reis 7-7 sut atilir 2-0 kaybederim, 11'e 6 sut atarim 1-1 berabere biter, ilk sutta gol yer 1-0 kaybederim, takima kontra oynatirim 3, sayiyla 3 sutla maci bitirirler... Biktim yani.dur yav okadar oynadın lig sonunda 3 5 de olsa coin al belli olmaz hem lig sonuna doğru nolacağı
zaten ahım sahım bi takım almadın bastan beklenti şampiyonluk değildi heralde ona göre oyna
Oyuncu istifa etmediği sürece atmam yaw ayrıca bugün senle yaptı yarın L'pool veya başka menajerin karşısına aktif menajer çıkarırsak haksızlık olur birazwesthamla oynayan da bi hafta önce girmiş en son
ona da haber ver veya takip edecek birini bulak
daha zevkli olsun
Olur oyle reis benimde oyle kaybettiğim mac var hadi ben neyse ibrahim icerde benle berabere kaldi pek biseyde oynamadim o maci kazansa belki tepedeydi. Cok ornek var kaldi ki kucuk takimla basladin hedef neyse ona gore oyna.Ya reis 7-7 sut atilir 2-0 kaybederim, 11'e 6 sut atarim 1-1 berabere biter, ilk sutta gol yer 1-0 kaybederim, takima kontra oynatirim 3, sayiyla 3 sutla maci bitirirler... Biktim yani.
Ya reis 7-7 sut atilir 2-0 kaybederim, 11'e 6 sut atarim 1-1 berabere biter, ilk sutta gol yer 1-0 kaybederim, takima kontra oynatirim 3, sayiyla 3 sutla maci bitirirler... Biktim yani.

recepin zidane hamlesine karşılık vermek istedim en fazla bu oldu reis :/@Osman SEDEN hamit altıntopu almışsın![]()
daha etkili olmuş gibi duruyorecepin zidane hamlesine karşılık vermek istedim en fazla bu oldu reis :/
bu arada belirtmem şart reis goretzkanın rövaşata golünde ortayı yapan hamitti.daha etkili olmuş gibi duruyo