Bir kaç genç yazıp bunları toplayan kazanır yazmıştım çoğu sendeydi, o günden belliydi zaten geriden gelip alacağın.
yarın 3 puan gelince garantiliyoruz, kritik 1 rotasyon hatası yapmasaydım daha önce bitecekti :/
genç herifler iyi gelişti orta saha ve forvet 17,5 yaş ortalamasında zaten ;D

yarın 3 puan gelince garantiliyoruz, kritik 1 rotasyon hatası yapmasaydım daha önce bitecekti :/
genç herifler iyi gelişti orta saha ve forvet 17,5 yaş ortalamasında zaten ;D
Bir de kadron başlangıçta zayıftı yani sen haketmişsin bariz

Bir de kadron başlangıçta zayıftı yani sen haketmişsin bariz
evet sonuncuyduk kadroda 3 kat fark vardı ;D

ss2-png.80446

ss3-png.80447

screencapture-tr-onlinesoccermanager-com-League-Standings-1592065123924.webp

Takım piyasası 17. olan Crystal Palace ile kupa yarı finali ve 10.luk yaşadık. Bu gurur hepimizin.

şampiyon @Mehmet Eroğlu
kupa şampiyonu @İbrahim Gençtürk ve hedef tutturanları tebrikler ederim :tbr:

McNeil GSCimbom liginin gol kralı

Canavar Sarper her zaman kadroda kendisine yer ayırdı ve bunun da iyi bir fikir olduğu ortaya çıktı. "Gol atmak dışındaki yetenekleri üzerinde de hala bir miktar çalışması gerekiyor, fakat kendisine kısa bir süre verirsek bu adam ideal bir takım oyuncusu haline gelebilir", Canavar Sarper öğrencisini böyle övdü.

keşke kopmalar olmasaydı
güzel bir mücadele idi. katılan herkesi kutlarım.
@Mehmet Eroğlu tebrikler veletlerle efsane kadro, güzel şampiyonluk.

@Osman SEDEN reis senle yenişemedik :D tebrikler başarı sıralamasında hemen önümde 3. olmuşun. lewandowskiyi adam ettin :asd:

yalnız hamitten iyi yararlandın hee :D
süpriz oldu yav. adam satın alamıyordum piyangodan çıktı. biraz daha erken gelse ve arada rotasyon yapmasam o da zirve yapardı.
senin 130luk kaleci 2 milyarlık kadro biraz acımasız oldu sanki bu kariyer reis. arjantin ligi için yapılan eleştirilere tokat gibi cevap oldu

Tebrikler @Mehmet Eroğlu

Daha kısa süren bir lig yok mu yav şöyle 10 takımlı falan olsun orada kapışalım böyle liglerde belli süreden sonra yarısından çoğu oyundan kopuyor ve lig bayağı uzun sürüyor

Geri
Üst Alt