OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Başlasın sezon bakalım neler olacak. İki gün sonra ilk maç

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Osman renktaşımın dediği gibi devamlı transfer, başlarda daha kolay, daha sonra biraz sabır gerekiyor. Hatta oyuncu alın, oynatmayacak olsanız bile. Aldığınızdan fazlasına satışa koyun. Böyle böyle para birikiyor iyi oyuncular almak için.

Hile değil yahu ne işimiz olur hileyle.

Oyunun kendi içinde bir mantığı var, Osman açıklamış az çok

Artık oynayacaksanız oynayalım la silecem yoksa.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse ben sildim aga oynanmayan oyunmu olurmuş.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Everton ile gerçekleştirdiğimiz hazırlık maçını 4-1 kazandık.

Takım gelecek için umut veriyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kenan hiç oyuncu almamış. adam paso satış yapıp para stoklamış.

Everton olarak galibiyete hasret kaldık.. :(

Nesiniz siz beyler homo mu ? Kendinize gelin bu şekilde devam edersek şampiyonluk hedefimizden çok uzaklaşırız..

cimriliğin lüzumu yok arklar bu fani dünyada üç beş kuruşun heasbını yapmayalım alalım verelim ekonmiye can verelim lütfen transfer piyasası çok durgun zira

Leicester bikere basardi sampiyon olmaya. Bu sene O SENE

Bu oyunu oynuyor olmak benim için tecrübe oldu. Eskiden PES oynarken büyük takımı alır lig kurar oynardım. Her zaman da şampiyon olurdum. Şimdi şansıma güçsüz takım geldi. Reset tuşu yok başa döneyim. Oyunlarda kaybetmeyi öğreniyorum :asd22:

Kendimi paralasam; bu oyunun ilahı gelse bu kadroyla 10. luk büyük başarı.

Bu oyunu oynuyor olmak benim için tecrübe oldu. Eskiden PES oynarken büyük takımı alır lig kurar oynardım. Her zaman da şampiyon olurdum. Şimdi şansıma güçsüz takım geldi. Reset tuşu yok başa döneyim. Oyunlarda kaybetmeyi öğreniyorum :asd22:

Önemli olan şampiyonluk değil zaten üstat. Takım için verilen hedefte veya üzerinde bitirmek. Menajer sıralaması var lig tablosunun yanında. Asıl iş orda. Ordaki sıralamaya göre şampiyon olmaya bak :)

Everton ile galibiyet bir hayal.. Kuralar çekildi ve ilk maçı arsenalle yapmıştım, 3-1 gibi net skorla aldım maçı..

O maç ağzıma bal sürdüler ve umutlandım ama ardından yaptığım 5 maçta galibiyet yok..

Everton ile galibiyet bir hayal.. Kuralar çekildi ve ilk maçı arsenalle yapmıştım, 3-1 gibi net skorla aldım maçı..

O maç ağzıma bal sürdüler ve umutlandım ama ardından yaptığım 5 maçta galibiyet yok..

Aziz Yildirim vari bahaneler baslamis
Liverpool ile ligi sonuncu bitirsek dahi Istifa etmeyecegiz.

Son düzenleme:
Önemli olan şampiyonluk değil zaten üstat. Takım için verilen hedefte veya üzerinde bitirmek. Menajer sıralaması var lig tablosunun yanında. Asıl iş orda. Ordaki sıralamaya göre şampiyon olmaya bak :)

Peki menajerlik sıralaması neye göre değişiyor? Dün 2. sırada görünüyordum. Bugün 15 :)

Aziz Yildirim vari bahaneler baslamis
Liverpool ile ligi sonuncu bitirsek dahi Istifa etmeyecegiz.

Hiç alakası yok Kenan. Bizim bütçemiz belli. Ne yaparsam yapayım bu takımı ilk 5'e sokmak çok zor :) Bu arada uygulamada oyunu açınca ferrarin park ediliyor yazıyor. Ulan bu bütçedeki takımın menajerinin ferrasi mi olur bu ne görgüsüzlük :asd22:

Geri
Üst Alt