OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Peki menajerlik sıralaması neye göre değişiyor? Dün 2. sırada görünüyordum. Bugün 15 :)

Hiç alakası yok Kenan. Bizim bütçemiz belli. Ne yaparsam yapayım bu takımı ilk 5'e sokmak çok zor :) Bu arada uygulamada oyunu açınca ferrarin park ediliyor yazıyor. Ulan bu bütçedeki takımın menajerinin ferrasi mi olur bu ne görgüsüzlük :asd22:

şu an herkesin menajer puanı 0. değişiklik olmaması lazım.

Peki menajerlik sıralaması neye göre değişiyor? Dün 2. sırada görünüyordum. Bugün 15 :)

Hiç alakası yok Kenan. Bizim bütçemiz belli. Ne yaparsam yapayım bu takımı ilk 5'e sokmak çok zor :) Bu arada uygulamada oyunu açınca ferrarin park ediliyor yazıyor. Ulan bu bütçedeki takımın menajerinin ferrasi mi olur bu ne görgüsüzlük :asd22:
Yardimci olalim, buyur gel, Firminho su an 57 Milyona transfer listesinde, sana 55´e olur :D

Şimdi baktım dediğin gibi; ben yanlış görmüş ya da anlamış olabilirim. Şu ilk maç başlasın bakalım ne olacak.

Fakirle dalga geçme Kenan. Bir gün sen de düşersin. Ama biz o zaman elimizi uzatırız sana :D
Estagfirullah, bizde gectik bu yollardan, bir tek Osman Reis uzatti elini.
Para Baronlari sadece güldüler.
Saka bir kenara, tekliflere acigim, ihtiyacim olmayan bir oyuncuyu degerinin biraz altinda bile birakirim.

Son düzenleme:
4 oyuncu transfer ettim 100 milyonun üstünde öküz gibi para harcadım.. Taraftar beni çileden çıkartmasın takıma sahip çıksın..

Hayvanlık yapmayın istifa da etmem ömür boyu kalırım terbiyesizler..

Herrera -(90 ortalama) Hayvanını unitedan aldım, 30 bilmem kaç küsüre
Carvajal -(91 Def) Madridin ciğerini söküp aldım..!
Manolas- (90Def) Adı sanı duyulmamış gibi gözüksede roma iyi bir paraya iteledi bana.. Terraneonun desteği için teşekkürler :red:
Romagnoli -(89Def) Milan'dan çaldığım 22 yaşındaki stoper.. iyi para verdim bu köpeğe..

Estagfirullah, bizde gectik bu yollardan, bir tek Osman Reis uzatti elini.
Para Baronlari sadece güldüler.
Saka bir kenara, tekliflere acigim, ihtiyacim olmayan bir oyuncuyu degerinin biraz altinda bile birakirim.
Osman SEDEN

Az önce bir oyuncu aldım. 4.2 milyon param kaldı. Bu parayla senin futbolcuların kramponlarını satın alabilirim ancak :asd22:

4 oyuncu transfer ettim 100 milyonun üstünde öküz gibi para harcadım.. Taraftar beni çileden çıkartmasın takıma sahip çıksın..

Hayvanlık yapmayın istifa da etmem ömür boyu kalırım terbiyesizler..

Herrera -(90 ortalama) Hayvanını unitedan aldım, 30 bilmem kaç küsüre
Carvajal -(91 Def) Madridin ciğerini söküp aldım..!
Manolas- (90Def) Adı sanı duyulmamış gibi gözüksede roma iyi bir paraya iteledi bana.. Terraneonun desteği için teşekkürler :red:
Romagnoli -(89Def) Milan'dan çaldığım 22 yaşındaki stoper.. iyi para verdim bu köpeğe..

Bu kadar parayı nereden buldun? Takımının o kadar bütçesi var mıydı ki?

Teknik Direktörü de kovdum takımı bizzat ben yöneteceğim..

Yönetimdeki agresif tutumum, umarım diğer takımlara göz dağı olmuştur..

Transfer bitmedi arkadaşlar kasamızda 100 m€ daha var.. Önümüzdeki hafta kongremiz var cesareti olan çıksın karşıma..

Bu kulüple daha işim bitmedi paralı köpekler

KAP: Transfer çalışmaları ,30.10.2017 bildirimi
Brighton and Hove Albion FC kulübümüz 30.10.2017 tarih 11:00 itibariyle sezon öncesi toplam 275.580.000 € luk oyuncu satışı gerçekleştirmiş olup, 224.760.000 € değerinde bonservis ödemiştir. Kamuoyuna duyurulur.

Teknik Direktörü de kovdum takımı bizzat ben yöneteceğim..

Yönetimdeki agresif tutumum, umarım diğer takımlara göz dağı olmuştur..

Transfer bitmedi arkadaşlar kasamızda 100 m€ daha var.. Önümüzdeki hafta kongremiz var cesareti olan çıksın karşıma..

Bu kulüple daha işim bitmedi paralı köpekler

bazı taraftar grupları ve kongre üyeleriniz Ali Koç`u destekliyorlarmış, tek aday olarak kalabilecek misin seçimlerde :)

Kadronuzda düşünmediğiniz oyuncularınız değerinde alınır
Müracat: Brighton and Hove Albion Factoring A.Ş. :)

KAP: Transfer çalışmaları ,30.10.2017 bildirimi
Brighton and Hove Albion FC kulübümüz 30.10.2017 tarih 11:00 itibariyle sezon öncesi toplam 275.580.000 € luk oyuncu satışı gerçekleştirmiş olup, 224.760.000 € değerinde bonservis ödemiştir. Kamuoyuna duyurulur.
Hocam, tüm takimi mi sattin hayirdir?

bazı taraftar grupları ve kongre üyeleriniz Ali Koç`u destekliyorlarmış, tek aday olarak kalabilecek misin seçimlerde :)

Kongre üyesi yelkenli ve tenisci arkadaşlara güvenim sonsuzdur.. Seçim günü ben değil ceketim orada olacaktır.. !!

umbro_everton_training_hooded_jacket_electric_blue_sodalite_blue.jpg

Marco Reus ve Vitolo kardomuza katılmıştır. 58 Milyon avro bonservis bedeli ödenmiştir.

Geri
Üst Alt