OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Bak bu güzelligi herkes yapmaz, eger su ana kadar kimse almadi ise ve Transfer listesine düser ise, Diawarra, parasi olan Mustafa Sevim hemen kapsin. Southampton ile ikinci bir lig oynuyorum, adami transfer ettim listeden, cilgin atiyor.

10.1 milyonum var. Sağlam bir stoper istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Akşam Stoke City deplasmana gidiyorum. İlk galibiyetimi almak istiyorum artık.

para içinde yüzmek sağlıklı değil,çok pis oluyor hemen hasta oluyorsunuz,benim gibi yapın parasını verip hamam kapatın sizin için temiz su doldursunlar havuza.
parasıyla değil mi canım
Haklisin abi ama ligimizde hamama gitmeyi birak, tesislerde kullandigi suyun parasini ödeyemeyecek durumda olanlar var.

zenci dudağı payı gibi olmuş o :) 15 teklif ediyorum.

Haydaaa reis naptın ? bu 2 güne 90'nın üzerine çıkacak..

Bu şartlar altında masadan kalkan taraf olurum haberin olsun.. :asd22:

giphy.gif

Westham`ın bana 7 milyon borcu var. Elinde varsa ondan al araya girerim :)

Hocam West Ham da çok güzel stoperler var. Conti; Umtiti. Ama en düşük teklifler 10 milyondan fazla.

Galibiyet gelmiyor, seyirci küsmüş o yüzden gelirlerim düşmüş durumda.

Hocam West Ham da çok güzel stoperler var. Conti; Umtiti. Ama en düşük teklifler 10 milyondan fazla.

Galibiyet gelmiyor, seyirci küsmüş o yüzden gelirlerim düşmüş durumda.

Ama şu var, şimdi baktım. 4 defansı olana teklif bile yapamıyosun. en az 5 olmalı.

Son düzenleme:
para içinde yüzmek sağlıklı değil,çok pis oluyor hemen hasta oluyorsunuz,benim gibi yapın parasını verip hamam kapatın sizin için temiz su doldursunlar havuza.
parasıyla değil mi canım

Para pis deyince aklıma şu geldi. İzleyen ve hatırlayan var mı acaba :asd22:

ismet ay.webp

Geri
Üst Alt