Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyorum Admin beni ihrac edecek ama Zenci oyuncularimiz ile aramizda baska bir bag var, ayrilamiyoruz.
Faka bastıksanma, ben pazarlık yaparız diye o payı bıraktım.. :asd22:
Matip satilmamis olsa, tüh olmadi simdi.10.1 milyonum var. Sağlam bir stoper istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Akşam Stoke City deplasmana gidiyorum. İlk galibiyetimi almak istiyorum artık.
Hayat böyle Mustafa Bey kardesim, kimisi Ask´ta kazaniyor, kimisi Sertan Nalbant ile ben gibi para icinde yüzüyor.
10.1 milyonum var. Sağlam bir stoper istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Akşam Stoke City deplasmana gidiyorum. İlk galibiyetimi almak istiyorum artık.
Haklisin abi ama ligimizde hamama gitmeyi birak, tesislerde kullandigi suyun parasini ödeyemeyecek durumda olanlar var.para içinde yüzmek sağlıklı değil,çok pis oluyor hemen hasta oluyorsunuz,benim gibi yapın parasını verip hamam kapatın sizin için temiz su doldursunlar havuza.
parasıyla değil mi canım
zenci dudağı payı gibi olmuş o15 teklif ediyorum.
Güven renktasim, transfer konularinda güvenilir, isim vermeyeyim ama fesih bedeline oyuncu satanlardan degildir.Haydaaa reis naptın ? bu 2 güne 90'nın üzerine çıkacak..
Bu şartlar altında masadan kalkan taraf olurum haberin olsun.. :asd22:
![]()
Haklisin abi ama ligimizde hamama gitmeyi birak, tesislerinde ki su parasini ödeyemeyecek durumda olanlar var.
Westham`ın bana 7 milyon borcu var. Elinde varsa ondan al araya girerim![]()
Haydaaa reis naptın ? bu 2 güne 90'nın üzerine çıkacak..
Bu şartlar altında masadan kalkan taraf olurum haberin olsun.. :asd22:
![]()
Hocam West Ham da çok güzel stoperler var. Conti; Umtiti. Ama en düşük teklifler 10 milyondan fazla.
Galibiyet gelmiyor, seyirci küsmüş o yüzden gelirlerim düşmüş durumda.
boş verin.yardım edersiniz sonra bi galibiyetle tepenize çıkarlar.
yallah kümeye![]()
Bana karsi hazirlik macinda yaklasmissin aslinda, 2-2, rövans 6-1 ama simdi onu bosver.Umurumda olmaz. İlk galibiyeti alacağım günün hayallariyle yaşıyorum. Huddersfield sokaklarını yakacağım.
düz 20