OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Hevesim varken ekleyin
Melih admin tarafindan iplenmedik galiba
Canim sıkiliyor vizeler bitmisken ugras ariyorum

Bi lig kurunca beni yazın bende geliyorum.
Recep Yıldırım sen napıyorsun lan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir şey istediğimi nereden çıkardın? Hatır soramaz mıyım? Kalbim kırıldı; paramparça ettin beni.
Bu sektör acımasız, bu sektör aslanların geyik ağladığı değil, bir birlerini ağladığı bir sektör

Biraz rahatsızım ama şimdiye kadar ayakta atlatıcam gibi. Sen nasılsın?

Bu sektör acımasız, bu sektör aslanların geyik ağladığı değil, bir birlerini ağladığı bir sektör

Biraz rahatsızım ama şimdiye kadar ayakta atlatıcam gibi. Sen nasılsın?

Ben gayet iyiyim çok şükür. Hayatımda ters giden tek şey şu oyundaki başarısızlığım. :asd22: Nereden bulaştım bilmiyorum :D

Bu oyunda bana ciddi yardım edenlerden birisin. Hala utanmadan oyuncu istiyorum farkındayım ama tekliflerim vardı sana bir göz atarsan sevinirim :asd22: Kabul etmek zorunda değilsin bu güne kadar yaptıkların yeter. Şöyle bir bak bakalım sen :)

southampton basina gecmis bulunmaktayim.
Eyy epl gucumuzu goreceksiniz.!!

e7b6cdb9e8aab46472b7b71d0e4dea7f.jpg

Ben gayet iyiyim çok şükür. Hayatımda ters giden tek şey şu oyundaki başarısızlığım. :asd22: Nereden bulaştım bilmiyorum :D

Bu oyunda bana ciddi yardım edenlerden birisin. Hala utanmadan oyuncu istiyorum farkındayım ama tekliflerim vardı sana bir göz atarsan sevinirim :asd22: Kabul etmek zorunda değilsin bu güne kadar yaptıkların yeter. Şöyle bir bak bakalım sen :)
Baktım, birini kabul ettim, diğerini yanlışlıkla kabul etmedim. Onun için tekrar teklif yollar mısın lütfen. Daha düşük oluyor ise, daha düşük gönder.

Baktım, birini kabul ettim, diğerini yanlışlıkla kabul etmedim. Onun için tekrar teklif yollar mısın lütfen. Daha düşük oluyor ise, daha düşük gönder.

Canın sağ olsun. Ama aynı takımdan günde bir futbolcu alabilirim uyarısı çıktı yeniden teklif edemiyorum :) Yine de çok teşekkür ederim yardımın için :)

Geri
Üst Alt