- 19 Mart 2014
- 28.136
- 29.598
- 2.598
Vardır muhtemelenKovulma var mı hocam?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vardır muhtemelenKovulma var mı hocam?
Bu nedir? Adam cidden kalp krizi mi geçiriyor?
![]()
Bana daha cok bayginlik gibi geldi, öyle umuyorum.
İyidir Mustafa Bey kardeşim, buyur nasıl yardımcı olabilirim?Kenan Ünal ne haber renktaş?
Ondan uzun zamandır ses seda yok.Bi lig kurunca beni yazın bende geliyorum.
Recep Yıldırım sen napıyorsun lan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyidir Mustafa Bey kardeşim, buyur nasıl yardımcı olabilirim?
Bu sektör acımasız, bu sektör aslanların geyik ağladığı değil, bir birlerini ağladığı bir sektörBir şey istediğimi nereden çıkardın? Hatır soramaz mıyım? Kalbim kırıldı; paramparça ettin beni.
Bu sektör acımasız, bu sektör aslanların geyik ağladığı değil, bir birlerini ağladığı bir sektör
Biraz rahatsızım ama şimdiye kadar ayakta atlatıcam gibi. Sen nasılsın?
Baktım, birini kabul ettim, diğerini yanlışlıkla kabul etmedim. Onun için tekrar teklif yollar mısın lütfen. Daha düşük oluyor ise, daha düşük gönder.Ben gayet iyiyim çok şükür. Hayatımda ters giden tek şey şu oyundaki başarısızlığım. :asd22: Nereden bulaştım bilmiyorum
Bu oyunda bana ciddi yardım edenlerden birisin. Hala utanmadan oyuncu istiyorum farkındayım ama tekliflerim vardı sana bir göz atarsan sevinirim :asd22: Kabul etmek zorunda değilsin bu güne kadar yaptıkların yeter. Şöyle bir bak bakalım sen![]()
Baktım, birini kabul ettim, diğerini yanlışlıkla kabul etmedim. Onun için tekrar teklif yollar mısın lütfen. Daha düşük oluyor ise, daha düşük gönder.
Rica ederim, yarın teklifi tekrar göndermen yeterli.Canın sağ olsun. Ama aynı takımdan günde bir futbolcu alabilirim uyarısı çıktı yeniden teklif edemiyorumYine de çok teşekkür ederim yardımın için
![]()
Sen gel hele gelsouthampton basina gecmis bulunmaktayim.
Eyy epl gucumuzu goreceksiniz.!!
![]()
Fiksture baktimda ilk macimSen gel hele gel
Musap Aydinli fiyatın kaç hocam? Söyle?