OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Kenan isco ya teklif yaptım. 35 milyon. Karşılığında sana bir kaleci vereyim ayrıca değerinde. Yedek kalecin yok. Orda sa rotasyon yapman lazım.
Edit: howard (95) i verebilirim.
Hocam, İsco şu an bana lazım. Bir iki gün önce Melih istedi, o zaman transfer listesinde istediğim bir oyuncu vardı yerine onu alacaktım ama gitmiş. Anlayış ile karşılayacağına eminim.

Bir tek Thiago'yu düşünmüyorum ama onu da Mustafaya söz verdim, onun bütçesi dahilinde vermeye.

Bir penaltı kaçırdığımız maçta Hazard ve Fabregas'ın etkili oyunları sayesinde güçlü rakiplerden Arsenal'i 4-1'le geçip liderliğimizi devam ettiriyoruz.

City de bi peşimi bırakmadı. Zirvenin tadını şöyle rahat rahat çıkaramıyorum :)

Abi resmen dağıtmışsın beni, tebrik ediyorum. :hat:

Taktik değiştirdim ama işe yaramadı.

2-0 rahat almisiz.

Süt kupasini ciddiye almayip, yedek takim oynayacak

Az kaldi ben bu Scouta fena dalacagim.
Elimde 80 Milyon Euro var, her türlü opsiyonu denedim ama nafile.
Bana getirdigi oyunculari Parkta bile oynatmam

Az kaldi ben bu Scouta fena dalacagim.
Elimde 80 Milyon Euro var, her türlü opsiyonu denedim ama nafile.
Bana getirdigi oyunculari Parkta bile oynatmam

hava mı atıyorsun,"80 milyonum var" diyerek

ayıp,su parası ödememek için futbolcuları maçtan sonra direk evlerine gönderen menajerler var

hava mı atıyorsun,"80 milyonum var" diyerek

ayıp,su parası ödememek için futbolcuları maçtan sonra direk evlerine gönderen menajerler var

Görgüsüz abi.

Pardon abi.
Haklisin daha puani olmayan garibanlar var.

Garibanlık değil. Milyonlarca liranın döndüğü bu sistemde iki kuruşla ayakta durmaya çalışıyorum. Sistem sorunu

M.S. kardeşimizin puanı yok mu hala :D

Yok abi. Kupadan da elendik. Bugün kupa maçı var. Adamları evlerinden almayacağız. Oradan biraz kar elde ederim belki.

Yok, kimden istedi ise vermediler.
Bir fincan kahvenin kirk yil hatiri var derler ama o bile puan icin yeterli olmadi.

Dün sadece Musap kardeşimi tehdit ettim. Masumca. Yemedi adam. Yendi.

Gol yemiyorum ama özellikle zor maçlarda gol de atamıyorum bugün yeni taktiğimi Kenan komutana karşı deneyeceğim. Kupadan elenmezsek iyi :asd22:

Geri
Üst Alt