- 18 Temmuz 2009
- 80.687
- 225.165
- 5.093
Ben alırdım da yer yok 4 takım da dolu.rahatsız olan varsa kendisine totnım takımını verebilirim, çünkü ilgilenemeyeceğim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben alırdım da yer yok 4 takım da dolu.rahatsız olan varsa kendisine totnım takımını verebilirim, çünkü ilgilenemeyeceğim.
Birinden istifa et devir alBen alırdım da yer yok 4 takım da dolu.
Hepsinde orta takımlarla kafaya oynuyorum istifa etmem.Birinden istifa et devir al
Ben alırdım da yer yok 4 takım da dolu.
arnautovice ne kadar verebilirsin abi ,?Nasıl yani sen bu turnuvada 4 takımla mı varsın?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
arnautovice ne kadar verebilirsin abi ,?
Hayır ayrı turnuvalarda 4 farklı takımım var.Nasıl yani sen bu turnuvada 4 takımla mı varsın?
Hayır ayrı turnuvalarda 4 farklı takımım var.
9 da çok az yav :dFutbolcu özelliklerini nereden görebilirim ve piyasası ne kadar? Param yeter mi bilmiyorum ki 9 milyonum var
9 da çok az yav :d
![]()
Gel sana dokuza Ings'i bırakayım, şu an 18 milyona transfer listesinde. Forvet oyuncusu, güçü 78. Sekize bile olur, piyasası zaten yedi.Para bu kadar hocam ben yağımda kavruluyorum beni çöplüğümde bırakın
Gel sana dokuza Ings'i bırakayım, şu an 18 milyona transfer listesinde. Forvet oyuncusu, güçü 78.
Yine sekiz milyona Moreno olur, piyasası 6,5, transfer listesine 16 Milyona koya biliyorsun. Güçü seksen, yaşı 25, bek oyuncusu.81 ve 78 gücünde forvetlerim var. Orta saha ve defans önceliğim var
zabaletayı vereyim abi 9 a al hayrını gör 17 de transfer listesinde normalde 82 overallı81 ve 78 gücünde forvetlerim var. Orta saha ve defans önceliğim var
Bak bu daha iyi bir teklif.zabaletayı vereyim abi 9 a al hayrını gör 17 de transfer listesinde normalde 82 overallı
Yine sekiz milyona Moreno olur, piyasası 6,5, transfer listesine 16 Milyona koya biliyorsun. Güçü seksen, yaşı 25, bek oyuncusu.
Koymadım henüz ama söylenen oyunculara takım üzerinden teklif yapa biliyorsun. Ama bak Fatih'in teklifi daha cazip, illa benim oyuncumu almak zorunda değilsin.
Fatih Can ın oyuncusu yaşlı. Seninkinin özelliklerine bakacağım.Koymadım henüz ama söylenen oyunculara takım üzerinden teklif yapa biliyorsun. Ama bak Fatih'in teklifi daha cazip, illa benim oyuncumu almak zorunda değilsin.