- 16 Haziran 2010
- 191.328
- 134.237
- 6.478
Ben sevmedim bu takimi. Ne zaman boyle orta sinif takimlari yonetince her sey ters gidiyor. Butun maclarda 0 cekeriz galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 kisi kalinca mac bitti, cocuklarin üstüne fazla gitmedim. bir de penaltidan yemisiz üstelik. rakibimiz tebrik ederiz.Kusura bakma @Murat Urhan, skor biraz sert olmuş.
Taktik denemek içinligler başlamış hala niye hazırlık maçı oynuyosunuz yav :d
oyuncularımı yormayın pls
hazırlık maçları ciddi aldatıcı ya taktik içinTaktik denemek için
Sorma, beş sıfır ile galibiyet aldığım Burnley, beni aynı skor ile mağlup ediyor.hazırlık maçları ciddi aldatıcı ya taktik için
Taktik denemek için
Öyle mi, bunu bilmiyordum. Hazırlık maçlarında gelişim çok az oluyor sanıyordum.Sadece ondan değil canım genç oyuncular sağlam gelişiyor hazırlık maçlarıyla.
Öyle mi, bunu bilmiyordum. Hazırlık maçlarında gelişim çok az oluyor sanıyordum.
İlk oynadığım maçı kazanırsam %35 gibi bir oranda gelişiyor benimkiler. Sonraki maçta %20'lere düşüyor yine güzel. Antrenmana sokmuş kadar oluyorsun. Hatta antrenmandan daha faydalı bile denebilir.
Ligde bu tarz hamleler maç kazandırmıyor maalesef.. Çok çetin bir ligteyiz..
Küçük takımlara tavsiyem, oyuncularınızı yormayın![]()
Hocam şu ana kadar sana karşı bir tane hazırlık maçı kazandığımı hatırlamıyorum.Vallaha taktiğime güvensem ben de iddialı konuşurdum da tam güvenemiyorum maalesefD
Hocam şu ana kadar sana karşı bir tane hazırlık maçı kazandığımı hatırlamıyorum.
Taktik olayına sadece diziliş olarak mı bakıyorsun, yoksa diğer ayarlar buna dahil mi? Yani Pres seviyesi, Hücum seviyesi gibi ayarlar?Hazırlık maçları yanıltıyor ya.
İlk oynadığımız İngiltere sezonunda iyi gidiyordum sonra taktiği biraz geliştirdim ama hala istediğim seviyede değilim. Özellikle deplasmanda çoğu takım beni oyacak muhtemelen.
Taktik olayına sadece diziliş olarak mı bakıyorsun, yoksa diğer ayarlar buna dahil mi? Yani Pres seviyesi, Hücum seviyesi gibi ayarlar?