Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Sana karşı olan ile birlikte bu tur üç maç yaptım, 2-0, 3-0, Burnley ve Watford galibiyetleri.Diğer hazırlık maçları sonuçların nasıl? Birşey deniyorum da o yüzden soruyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana karşı olan ile birlikte bu tur üç maç yaptım, 2-0, 3-0, Burnley ve Watford galibiyetleri.Diğer hazırlık maçları sonuçların nasıl? Birşey deniyorum da o yüzden soruyorum.
Sana karşı olan ile birlikte bu tur üç maç yaptım, 2-0, 3-0, Burnley ve Watford galibiyetleri.
Ben bu hazırlık maçlarından bişey anlamıyorum, şimdi yazdığım takımlar bana karşı hazırlık maçı yapınca, fena ezip geçiyorlar.deplasman taktiğimi buldum gibi de kendi sahamda ne yapacağım henüz kararsızım. Bildiğin anadolu takımıyım![]()
Ben bu hazırlık maçlarından bişey anlamıyorum, şimdi yazdığım takımlar bana karşı hazırlık maçı yapınca, fena ezip geçiyorlar.
Bir dakika.Oyunun sanırım deplasman-kendi saha handikapları var. ev sahibi otomatikman avantajlı mı oluyor nedir. Hazırlık maçları çok ölçü değil ama taktik anlamda ciddi saçmaladığında hemen belli ediyor.
Senin takım hazırsa taktiği değiştirip deneyeceğim.
Yolla bakalımOyunun sanırım deplasman-kendi saha handikapları var. ev sahibi otomatikman avantajlı mı oluyor nedir. Hazırlık maçları çok ölçü değil ama taktik anlamda ciddi saçmaladığında hemen belli ediyor.
Senin takım hazırsa taktiği değiştirip deneyeceğim.
Evet, iki sıfırdan çevirmişim. Gerçekten fark var, iç saha deplasman.2-2, C.Palace ile de oynadım, o da 2-2![]()
Evet, iki sıfırdan çevirmişim. Gerçekten fark var, iç saha deplasman.
Reis piyasada o bölge için iyi topçu kalmadı satarsam yerini doldurmam zor şu anlık satmam mümkün değil maalesef@Aslan Karadağ De Bruyne kaca olur?
Sana 100 Milyon teklif etsem, simdi degil, bir oyuncum daha satilinca?Reis piyasada o bölge için iyi topçu kalmadı satarsam yerini doldurmam zor şu anlık satmam mümkün değil maalesef
Şimdi beni can evimden vurdun.Reddedemeyeceğim bir teklif olur ama De Bruyne en fazla 62m'ye satılabiliyor kalan 30m'ye de Fernandinho'yu sarayım ne dersinSana 100 Milyon teklif etsem, simdi degil, bir oyuncum daha satilinca?
Hele cakala bak hele, kabul ederim ama fiyat kirarim.Şimdi beni can evimden vurdun.Reddedemeyeceğim bir teklif olur ama De Bruyne en fazla 62m'ye satılabiliyor kalan 30m'ye de Fernandinho'yu sarayım ne dersin![]()
Sana Matip disinda teklifim gecerli, Matip satilmis sabaha karsi.Utanmaz arkadaşlarım. Yüz milyonlardan bahsediyorsunuz.
"Komşusu açken uyuyan bizden değildir."
Bu arada ayıptır sorması sende ne kadar var şu anda?Hele cakala bak hele, kabul ederim ama fiyat kirarim.
De Bruyne 62, Fernandinho 23.