Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Şu an Fernandinho satış listesinde olduğu için teklif yapamıyorum. Çıkarma imkanın var mı?Ok reis teklif yolla halledelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an Fernandinho satış listesinde olduğu için teklif yapamıyorum. Çıkarma imkanın var mı?Ok reis teklif yolla halledelim
Korku renktaşım, korku.Liverpool akşamki maç için kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor sanırım![]()
Korku renktaşım, korku.
Tanju, şu an okuma yeteneğimi kaybettimBende uygun oyuncu arıyorum ama bulamadım daha, Kenan belki bana Coutınho'yu satarsın diye düşünüyorum.
Tanju, şu an okuma yeteneğimi kaybettim![]()
Busquets, Lallana veya Wijnaldum, verebileceklerim bunlar.Oyuncuna suni teklif gönderip aklını karıştırmak istemedim akşamki maç için. Orta sahaya kaliteli bir oyuncu almam lazım senin bu konuda yardımcı olacağını hissediyorum.
Haydi hayrını gör iyi kazıkladın beni![]()
Şu anda oyuncu kalitesi evet tabiki etken ama bu konuda denk olan takımlarda pek etkisi yok gibi.Akşamki maçtan sonra satsaydın be güzel kardeşim![]()
Busquets, Lallana veya Wijnaldum, verebileceklerim bunlar.
Coutinho kim, tanımıyorum.Kenan takılıyorum sadece Coutinho'yu satmayacağını bildiğimden. Stres olup noktayı koyma yaw![]()
Oyuncuna suni teklif gönderip aklını karıştırmak istemedim akşamki maç için. Orta sahaya kaliteli bir oyuncu almam lazım senin bu konuda yardımcı olacağını hissediyorum.
UlanFernandinho'ya ne dersin reis 93 ortalaması var
Coutinho kim, tanımıyorum.
Fernandinho'ya ne dersin reis 93 ortalaması var