OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Yine yenildik penaltılarla.

Hala kovulmamış olmam büyük mucize. İstifa etmeyeceğim. Beni kovacaklarsa tazminatımı ödemek zorundalar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Anıl Bunarcı Dembele hala satılık mı?

74 + Oxlade teklifine sıcak bakar mısın?

Dembele süper antrenmanlarla ratingini 107'ye yükseltti. Değeri şu an 63m. İki kulüp arasında Wijnaldum transferiyle başlayan olumlu ilişkiler ve OSM 1. sezonda Liverpool'un başında olmam sebebiyle 80+Oxlade teklifine fitim.

Dembele süper antrenmanlarla ratingini 107'ye yükseltti. Değeri şu an 63m. İki kulüp arasında Wijnaldum transferiyle başlayan olumlu ilişkiler ve OSM 1. sezonda Liverpool'un başında olmam sebebiyle 80+Oxlade teklifine fitim.
Tamamdır, göstermiş olduğu gelişime istinaden kabul. Sana 100 Milyonluk teklif gönderiyorum şimdi, onun yirmisi ile Oxlade için teklif gönderirsin.
Anıl Bunarcı Mitroğlu Transfer listesinde, çıkarman gerek yoksa teklifi kabul etmiyor oyun.

Son düzenleme:
3Xf52S.jpg

Yine yenilmişim

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamamdır, göstermiş olduğu gelişime istinaden kabul. Sana 100 Milyonluk teklif gönderiyorum şimdi, onun yirmisi ile Oxlade için teklif gönderirsin.
@Anıl Bunarcı Mitroğlu Transfer listesinde, çıkarman gerek yoksa teklifi kabul etmiyor oyun.

Doğru. Tamam çıkardım bekliyorum şimdi. Nerden aldıysam lanet herif 6 gündür gidemedi şu takımdan. Selçuk İnan gibi yapıştı kaldı.

Doğru. Tamam çıkardım bekliyorum şimdi. Nerden aldıysam lanet herif 6 gündür gidemedi şu takımdan. Selçuk İnan gibi yapıştı kaldı.
Gönderdim teklifi, Oxlade için muhtemelen bir sonraki tur teklif göndere bileceksin, oyunda öyle bir kısıtlama var diye biliyorum.

Fiyatını bir iki milyon indirdin mi aşağıya, o zaman gidiyor genellikle, her ne kadar yine hemen olmasada.

Gönderdim teklifi, Oxlade için muhtemelen bir sonraki tur teklif göndere bileceksin, oyunda öyle bir kısıtlama var diye biliyorum.

Fiyatını bir iki milyon indirdin mi aşağıya, o zaman gidiyor genellikle, her ne kadar yine hemen olmasada.

Kabul ettim, hayırlı olsun. Oxlade için de teklif yapmama izin verdi. Kabul etmene de izin verir mi bilmiyorum.

Evet Beyler, bir kaç kez kaşif denen hırba tenezzül ettikten sonra, getirdiği dandik oyuncular sonrası kendisini kulüpten şutlayıp, yılın transferini bizzat Başkan olarak kendim gerçekleştirdim.

Dembele, 80 Milyon + Oxlade takası ile kulübümüze katılmış bulunuyor.

Böyle dandik bir oyunun forumda ilgi çekmesi gerçekten ilginç. hiçbir şey yapmıyorsun ama mutlu oluyorsun valley garip.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt