İlyas Karaca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2015
- 4.151
- 3.018
- 1.413
Beklentim o yöndeciddi bir yatırım yaptım böyle genç bir oyuncuya umarım yanıltmaz beni.
Senin içinde ciddi bir bütçe kaynağı oluştu![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklentim o yöndeciddi bir yatırım yaptım böyle genç bir oyuncuya umarım yanıltmaz beni.
Senin içinde ciddi bir bütçe kaynağı oluştu![]()
Griezmann?Kenan, Alexis Sanchez'i düşünürmüsün?
Griezmann?
Anıl teklifim hakkında fikrini bir söylesin bakalım, duruma göre tekrar düşüne bilirim.Maalesef satmayı düşünmüyorum Griezman'ı. Yedekte bekleyen Sanchez'i şartlar olgunlaşırsa satacağım.
Dert etme dostum, galibtir bu yolda mağlup.Yine yenildik penaltılarla.
Hala kovulmamış olmam büyük mucize. İstifa etmeyeceğim. Beni kovacaklarsa tazminatımı ödemek zorundalar.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamamdır, göstermiş olduğu gelişime istinaden kabul. Sana 100 Milyonluk teklif gönderiyorum şimdi, onun yirmisi ile Oxlade için teklif gönderirsin.Dembele süper antrenmanlarla ratingini 107'ye yükseltti. Değeri şu an 63m. İki kulüp arasında Wijnaldum transferiyle başlayan olumlu ilişkiler ve OSM 1. sezonda Liverpool'un başında olmam sebebiyle 80+Oxlade teklifine fitim.
Tamamdır, göstermiş olduğu gelişime istinaden kabul. Sana 100 Milyonluk teklif gönderiyorum şimdi, onun yirmisi ile Oxlade için teklif gönderirsin.
@Anıl Bunarcı Mitroğlu Transfer listesinde, çıkarman gerek yoksa teklifi kabul etmiyor oyun.
Gönderdim teklifi, Oxlade için muhtemelen bir sonraki tur teklif göndere bileceksin, oyunda öyle bir kısıtlama var diye biliyorum.Doğru. Tamam çıkardım bekliyorum şimdi. Nerden aldıysam lanet herif 6 gündür gidemedi şu takımdan. Selçuk İnan gibi yapıştı kaldı.
Gönderdim teklifi, Oxlade için muhtemelen bir sonraki tur teklif göndere bileceksin, oyunda öyle bir kısıtlama var diye biliyorum.
Fiyatını bir iki milyon indirdin mi aşağıya, o zaman gidiyor genellikle, her ne kadar yine hemen olmasada.
Ettim bile, sanada hayırlı olsun.Kabul ettim, hayırlı olsun. Oxlade için de teklif yapmama izin verdi. Kabul etmene de izin verir mi bilmiyorum.
Böyle dandik bir oyunun forumda ilgi çekmesi gerçekten ilginç. hiçbir şey yapmıyorsun ama mutlu oluyorsun valley garip.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Turnuva başlayacağı zaman fm gibi sanıp heves ettim ne mal olduğunu görünce de sildim. Şaşırdığım çok fazla abartılması, aynı Melo, belhanda gibi.