OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Ribery transferi olumlu bir sonuç verdi. 13 puanla 8. sırada yer alan Newcastle United ile yaptığımız dostluk maçını 1-0 kazandım.

"Meşaleleri yakın, galibiyet yakın"

Howard kaleci, gücü 95, yaşlı kurt. Değeri 14,18 milyon. ne kadar teklif gönderirsen gönder kabul edicem. En düşük teklif de olabilir. sorun yok. Ayrıca Sissoko veya Samaris i de en ucuz teklifle alabilirsin. Bunlar daha düşük profilli ortasaha. Kaleciyi al derim.

Bana niye hiç transfer teklifi gelmiyor yav, lideriz diye dışlanıyorum herhalde..

Birde şey farkettim, isim vermeyeyim takımın biri Ronaldo, Neymar ne varsa toplamış. Nasıl olur böyle bir zenginlik? :D

Bana niye hiç transfer teklifi gelmiyor yav, lideriz diye dışlanıyorum herhalde..

Birde şey farkettim, isim vermeyeyim takımın biri Ronaldo, Neymar ne varsa toplamış. Nasıl olur böyle bir zenginlik? :D

senin oyunculara zamanında oyun içinden teklifler yaptım. kabul etmeyip direk reddettin. O gün bu gündür Chealse ile aramızda soğukluk var :)

senin oyunculara zamanında oyun içinden teklifler yaptım. kabul etmeyip direk reddettin. O gün bu gündür Chealse ile aramızda soğukluk var :)

O zamanlar otomatik pilottaydı takım. İşleri ben devraldım artık. Her türlü görüşmeye açığım :)

Howard kaleci, gücü 95, yaşlı kurt. Değeri 14,18 milyon. ne kadar teklif gönderirsen gönder kabul edicem. En düşük teklif de olabilir. sorun yok. Ayrıca Sissoko veya Samaris i de en ucuz teklifle alabilirsin. Bunlar daha düşük profilli ortasaha. Kaleciyi al derim.

Hocam çıldırdın mı benim gün içinde iki futbolcu aldığım nerede görülmüş. Satış yapmadan imkansız. 1.1 liram var ona da müsade etmiyor sistem :asd22:

Yine de teşekkür ederim ilerde konuşalım bu konuyu yine.

Hocam çıldırdın mı benim gün içinde iki futbolcu aldığım nerede görülmüş. Satış yapmadan imkansız. 1.1 liram var ona da müsade etmiyor sistem :asd22:

Yine de teşekkür ederim ilerde konuşalım bu konuyu yine.

paran olursa gel. satışa çıkar oyuncuları 2 ile 2,3 katına.

Obiang satışta arkadaşlar 24,4 milyon liraya.

Pazarlık yapılmaz.

Fiyatım net arkadaşlar!

Güven Soytürk öyle yaptım. Ribery i satacaktım 35 milyona da utandım. Bari bir gün oynatayım :asd22:

Doruk Ata TANRIVERDİ

Kusura bakma reyiz bu canavar transferi senin maça denk geldi :D

YNbJi4.jpg

Santrafor ihtiyacı olan varsa;

Gameiro (30) | 99-8 | 31.4m
T. Werner (21) | 97-17 | 30.8m
Schick (21) | 90-16 | 20m

bu oyuncuların denginde bir kanat-forvetle takas tekliflerine açığım.

Aslan Karadağ - Manchester City

Neymar , ronaldo toplamışsın apaçileri renkdaş.. Az kaldı maça ya kazanırsak ?

İşte o zaman EFSANE oluruz...

:ayı::ayı::ayı::ayı::ayı:

Bir satış yaparsam görüşelim

Mesela senin Brandt için Schick+2m verebilirim. Oldukça denk bir transfer olur. Ve Brandt’e teklif yapabilecek kadar para var elimde.

Edit: Kabul edersen Brandt’e 20m teklif edeyim, para sana geçince Schick için 18m teklif yollarsın.

Son düzenleme:
Mesela senin Brandt için Schick+2m verebilirim. Oldukça denk bir transfer olur. Ve Brandt’e teklif yapabilecek kadar para var elimde.

Edit: Kabul edersen Brandt’e 20m teklif edeyim, para sana geçince Schick için 18m teklif yollarsın.

Olur. Bekliyorum teklifini. Ben de teklif yapabilirim. Eğer transfer listesinden çıkarırsan.

Geri
Üst Alt