OSM | 6. GSCimbom Spor Toto Süper Ligi | Şampiyon Akhisar - Fatih Can

Murhan yine kazanamamış bence taktiğinde birşey var. O kadro nasıl berabere kaldı yada geçen maç bana yenildi aklım almıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bildiğin de jong işin kötüsü diğeri de Emre yakındır baldırım çekti der oynamaz. 82 idi benim forvet antrenman yaptıra yaptıra 90 yaptım. Bala döte ilerliyorum bakalım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çift forvete dönemedim bi türlü bi dönsem ikisiylede işim kalmıycakta işte olmuyor bi türlü reis.benim forvette 80lerin basıydı 90nı gördü görecek ama golü yok henuz

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

@Tanju Karayel Zeybek için teklifimizi ilettik
klasına yakısmıyor o tip oyuncular başkan gel sana emre belözoğlu de jong falan vereyım. vitrindeki fiyat neyse o

Murhan yine kazanamamış bence taktiğinde birşey var. O kadro nasıl berabere kaldı yada geçen maç bana yenildi aklım almıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
taktik degistirdim yine sonuc farkli olmadi anlamiyorum kasimpasa ile baska bir ligde gayet iyi gidiyorum halbuki ayni profilde oyunlar var sayilir, bir kez daha taktik degistiriyorum bakalim ne zaman ilk galibiyeti alacagiz :asd22::asd22:

çift forvete dönemedim bi türlü bi dönsem ikisiylede işim kalmıycakta işte olmuyor bi türlü reis.benim forvette 80lerin basıydı 90nı gördü görecek ama golü yok henuz

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

klasına yakısmıyor o tip oyuncular başkan gel sana emre belözoğlu de jong falan vereyım. vitrindeki fiyat neyse o

Dün De Jong'u aldığını görünce 2 dk güldüm reis satman zor o adamı ben almayayım :D

taktik degistirdim yine sonuc farkli olmadi anlamiyorum kasimpasa ile baska bir ligde gayet iyi gidiyorum halbuki ayni profilde oyunlar var sayilir, bir kez daha taktik degistiriyorum bakalim ne zaman ilk galibiyeti alacagiz :asd22::asd22:

90 ratingli forvetin karşılıgı taktik tüyosu veririm

Geri
Üst Alt