- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Tamam hadi göndergeliş fiyatı ne.
yahu canımımı alacaksınız para yok diyorum paraa. ilk teklfımı yıne yollıyım kabul et işte
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam hadi göndergeliş fiyatı ne.
yahu canımımı alacaksınız para yok diyorum paraa. ilk teklfımı yıne yollıyım kabul et işte
geliş fiyatı ne.
reis para yok dıyorum 900k ya oyuncu kovalıyorum 900k + ceketim karşılığı murhandan sütçü beygiri alabildim anca10 mio ucuza satiyorum sana. istesem 50ye giderdi
reis para yok dıyorum 900k ya oyuncu kovalıyorum 900k + ceketim karşılığı murhandan sütçü beygiri alabildim anca
sen 10 m diyosun yav
Bende karabüksporum abicim... Anadolu takimiyiz bizde para ne ararInsanlari kaziklamaya calisiyorum iste...
doğru bi tespit fakat doruk teklıfı görene kadar lıgde enaz ıkı gun gecıyorDoruk Ata eli açık bir renktaş ona teklif yapın oyuncu arıyorsanız![]()
Bende Kasımpaşa’yım bakma al sat yapa yapa 8 m para biriktiama şimdide dötüm kalktı kadroyu genişletmem lazım oyuncu beğenmez oldum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
her oyuncuya talibim, Takimin agzi kokuyor oyuncusuzluktan![]()
murhan ne uyuzsun yav. o adama o pazarlık çekilirmi yav.
Benden istediğin varsa bak defanstan satarım belki sana
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bütce 2 mio![]()
her oyuncuya talibim, Takimin agzi kokuyor oyuncusuzluktan![]()
butçen kaç