OSM | 6. GSCimbom Spor Toto Süper Ligi | Şampiyon Akhisar - Fatih Can

değerine değil 2 katına koymussun aslancım . dursun ozbekın cavandayı alması gibi gidip alıcaktım ama dursun ozbek bıle bunu almaz

Yok yav kaşif kaçtı bende yükselttim sonrasında bi 10 dk önce görseydin keşke fıstık gibi kaleci kaçtı :D

transferler falan agir ilerliyor ve scout efendiyi hemen getiremiyoruz altin karsiliginda ama gercekten esit sartlarda bir yaris oluyor, daha adil kurallar daha önce yoktu ;)

su zamana kadar ligden kimseye oyuncu satmadim :asd22:

Kaşifin geç gelmesi nedeniyle Fenerbahçe maçına kofti bir kaleciyle çıkacağım umarım bir sürpriz yapabiliriz :D

transferler falan agir ilerliyor ve scout efendiyi hemen getiremiyoruz altin karsiliginda ama gercekten esit sartlarda bir yaris oluyor, daha adil kurallar daha önce yoktu ;)

su zamana kadar ligden kimseye oyuncu satmadim :asd22:
;)
;)
şimdi hersey çok adil 75 oyuncuya sahip ts yı almıssın adaletten bahsedip ahkam kesiyon
;)
;)

Lige girişimiz süper oldu bakalım bugün neler yapacağız . Kaşiften parasızlıktan 17 yaşında vinicusu kaçırdım
17663418_129774187562258_6103676580960141312_n.jpg

Bursaspor olarak Belhanda için 7.5 milyon euro ödemeye hazır olduğumuzu Galatasaray yönetimine ilettik. Bu transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum.

Edit : teklifimiz jet hızıyla reddedildi. Masadan hemen kalkmak Galatasaray yönetimine yakışmadı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
kötü durumdayız.
ulan murhan

De Jong nokta atışı olmuş reis :asd22:
Sık dişini bundan sonra İngiltere/Almanya/İspanya üçlüsünden birini yaparız

valla jong alabileceğim en ıyı oyuncuydu ımkanlar dahılınde reıs satacak oyuncu yok takımda. hanı su lıgı 24 saat sabredıp acsak enazından etoo ve konyanın bıyıklı yenı diğer forvetı elımde olacaktı onlardan bıle baya gelır elde ederdım.
sonra 75 oyuncuya sahıp murhan efendının hak hukuk adalet içerikli balkon konusmlarını dınlıyoruz.
ama bu durumda bile lig sonunda murhandan başarılı olursam benden çekeceği var. heralde sonraki ligi kalecisiz falan oynatır.

Geri
Üst Alt