OSM | 6. GSCimbom Spor Toto Süper Ligi | Şampiyon Akhisar - Fatih Can

Ve Yeni lider benim ama çok sürmez gibi :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener’ide yendik Kasımpaşa olarak. Sıradaki maç Galatasaray bakalım o ne olacak ilk defa oynadığım oyunda lider durumdayım ya ona şaşırıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

zirve takibimiz devam ediyor başakşehir ve fb maçlarında doğranmasaydık şu an liderdik oysa ki bu maçlarda toplam 3 kırmızı kart çıktı takımımıza olacak şey deil

Kimseyi satamıyorum anasını satayım. Üst üste 2 maçımız yıldızlar topluluğu oluşturan Seden reisle tanrı yardımcımız olsun :D

Galatasaray boşa çıkmış WeesJava nickiyle birisi istek atmış buradan kim olduğunu belirtirse onaylayabilirim.

Galatasaray boşa çıkmış WeesJava nickiyle birisi istek atmış buradan kim olduğunu belirtirse onaylayabilirim.

Bu arkadaş cevap vermedi demek ki buradan değil diğer menajerlere haksızlık olmaması için sezon sonuna kadar boş kalacak bu takım.

banlamışlar bizi yaa bu kadarda olmaz federasyon yapmadığını bırakmadı bu sezon

banlamışlar bizi yaa bu kadarda olmaz federasyon yapmadığını bırakmadı bu sezon

değerinin altında oyuncu falan mı aldınız hocam koz vermeseydiniz raporculara?Yan hesap açıp istek yollayın alayım yeniden.

Galatasarayı alabilirim.

Ah be abi 2 gün önce gelseydin.Şimdi 2 maç boş geçti sen takımı alıp diğer menajerlere karşı puan alırsan ligin seyri değişecek ve haksızlık olmuş olacak affına sığınarak takım boş kalmak zorunda.Fatih'i alma sebebimiz bugün ban yemesi ve hiç bir maçının boş geçmeyecek olması.

Sorun yok Aslan hiç problem değil, eksik var diye zaten şey etmiştim. :D Başarılar hepinize ama lütfen Galatasaray'ı son da görmeyelim.

Hakan Sarı bu ne :asd22:
TPleB8.jpg

Yalnız murhan da ki çıkışa ne diyorsunuz Gelecek Osm liginde ortalığı duman edecek bence :DD

O özellik olsa oylama yapıp kapatırdık reis :D
Adam 1 defansla çıkacak bu maçı alamazsam bırakırım :D

Hakana dedim ya taktikten kaldırsın bir zahmed :DD Ama senin dediğin gibi bir özellik de olsa iyi olur murhanın kalecisi rakip antrenöre kafa filan atıyor sonra. :asd22:

Hakana dedim ya taktikten kaldırsın bir zahmed :DD Ama senin dediğin gibi bir özellik de olsa iyi olur murhanın kalecisi rakip antrenöre kafa filan atıyor sonra. :asd22:
Consigli adli psikopati daha da almam hicbir takima. 6 mac ceza yemek nedir yahu :asd22::asd22::asd22:
Tarihteki en deli trabzonsporlu topcu bile o kadar ceza almamistir

Geri
Üst Alt