OSM | 7. GSCimbom İtalya Ligi | Şampiyon Lazio - Osman Seden

Profesyonel futbolcularımızdan Viviano’nun transferi konusunda Verona kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.
@Kaan Usta;

——————
barcelona alt yapisindan yetismis Kore teknolojisi atom karinca lee seung woo ile takas oneriyorum. yasli kaleciyi gonderip bu sekilde gelecege yatirim yapmak sampdoria gibi buyuk bir kulup icin dogru bir hamle olacaktir. ayrica verona gibi zavalli anadolu kuluplerine yardimci olup ulke futbolunu ileri tasimak lazim.
Saygilarimla. Hellas Verona FK genel sekreteri Lauren Gonzales
images

barcelona alt yapisindan yetismis Kore teknolojisi atom karinca lee seung woo ile takas oneriyorum. yasli kaleciyi gonderip bu sekilde gelecege yatirim yapmak sampdoria gibi buyuk bir kulup icin dogru bir hamle olacaktir. ayrica verona gibi zavalli anadolu kuluplerine yardimci olup ulke futbolunu ileri tasimak lazim.
Saygilarimla. Hellas Verona FK basin sozcusu Lauren Gonzales
images

Scout ekibimizin yapmış olduğu analizler neticesinde lee seung woo nun takımımız için yeterli olmadığı kanaatine varılmış, Fares veya Verde ile takas yapılıp, üzerine 600k ücret ödenerek Verona kulübüne elimizden gelen desteği yapmak isteriz.

Scout ekibimizin yapmış olduğu analizler neticesinde lee seung woo nun takımımız için yeterli olmadığı kanaatine varılmış, Fares veya Verde ile takas yapılıp, üzerine 600k ücret ödenerek Verona kulübüne elimizden gelen desteği yapmak isteriz.
Fares iman gucumuz, Verde ise genc kizlarin sevgilisi.
Malesef onerinizi reddetmek durumundayiz.

BATSHUAYİ MİLAN DA!

KAP’A yapilan aciklamaya göre, Chelsea’ye 33 Mio ödenirkem, Batshuayi’ye 2 Mio Maas verilecek

Kendisine Takımımızda üstün Basarilara İmza Atmayi dileriz

Vay arkadas, 33 Mio Verona sehrinin gayri safi milli hasilasindan daha yuksek

Ve Anderson Talisca Hellas Verona'da !
Ismi Avrupa'nin buyuk kulupleriyle anilan Talisca'nin transferi sehirde buyuk bir saskinlik ve heyecan uyandirdi. Bonservis bedeli hakkinda bilgi verilmezken, kulubun genel sekreteri Lauren Gonzales'in Talisca'yi ikna etmek cok buyuk caba sarf ettigi belirtiliyor.

talisca.besiktas.2016.17.356x237.jpg

Son düzenleme:
Kötü verona bile trişka alabiliyor. Kiraladınız mı ulan

——————

Verona kimin? Büyük Milan i mi Koparmaya calisiyor

Su forza etiketli hanimefendi cok muthis yA

Kim bu Verona ya? Azicik iyi Bonservis ile gel

Verona'yı Arap şeyhine mi sattınız naptınız???

Saygilarimla. Hellas Verona FK genel sekreteri Lauren Gonzales
images
Transfer gorusmesi talep ediyorum Gonzales hanim

Geri
Üst Alt