Doğukan Bayar
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2011
- 3.355
- 410
- 1.343
Ya leş kadrom var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barcelona alt yapisindan yetismis Kore teknolojisi atom karinca lee seung woo ile takas oneriyorum. yasli kaleciyi gonderip bu sekilde gelecege yatirim yapmak sampdoria gibi buyuk bir kulup icin dogru bir hamle olacaktir. ayrica verona gibi zavalli anadolu kuluplerine yardimci olup ulke futbolunu ileri tasimak lazim.Profesyonel futbolcularımızdan Viviano’nun transferi konusunda Verona kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.
@Kaan Usta;
——————
![]()
barcelona alt yapisindan yetismis Kore teknolojisi atom karinca lee seung woo ile takas oneriyorum. yasli kaleciyi gonderip bu sekilde gelecege yatirim yapmak sampdoria gibi buyuk bir kulup icin dogru bir hamle olacaktir. ayrica verona gibi zavalli anadolu kuluplerine yardimci olup ulke futbolunu ileri tasimak lazim.
Saygilarimla. Hellas Verona FK basin sozcusu Lauren Gonzales
![]()
Fares iman gucumuz, Verde ise genc kizlarin sevgilisi.Scout ekibimizin yapmış olduğu analizler neticesinde lee seung woo nun takımımız için yeterli olmadığı kanaatine varılmış, Fares veya Verde ile takas yapılıp, üzerine 600k ücret ödenerek Verona kulübüne elimizden gelen desteği yapmak isteriz.
kendisi Verona kulubu genel sekreteri, dilerseniz Radu isimli veteran defansinizi yarim sezonluguna bedelsiz kiralayarak gonlunu hos tutabilirsiniz.Su forza etiketli hanimefendi cok muthis yA
Transfer gorusmesi talep ediyorum Gonzales hanimbarcelona alt yapisindan yetismis Kore teknolojisi atom karinca lee seung woo ile takas oneriyorum. yasli kaleciyi gonderip bu sekilde gelecege yatirim yapmak sampdoria gibi buyuk bir kulup icin dogru bir hamle olacaktir. ayrica verona gibi zavalli anadolu kuluplerine yardimci olup ulke futbolunu ileri tasimak lazim.
Saygilarimla. Hellas Verona FK genel sekreteri Lauren Gonzales
![]()
Transfer gorusmesi talep ediyorum Gonzales hanim

Bu görüşmeden bir ahlaksız teklif çıkacak gibi duruyor.
——————
![]()
Transfer gorusmesi talep ediyorum Gonzales hanim
Torino olarak 13 m bütçemiz var orta saha arıyoruz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi