OSM | 7. GSCimbom İtalya Ligi | Şampiyon Lazio - Osman Seden

Arslanim kulup oldugu gibi senin bak begen makul bi yeklif yolla isyedigine . Bu isin duayeni beni biliyorsun

Reis senin orta saha kabarık, Diadie Samassekou adlı cengaveri kelepir fiyatını bırakırsın diye düşünüyorum.

Reis senin orta saha kabarık, Diadie Samassekou adlı cengaveri kelepir fiyatını bırakırsın diye düşünüyorum.
Bende oyke bi oyuncu mu varmış ya. Tamam reis ikimizide mesud edecek bi teklif yolla sen gerisini bana birak

vasfi reis ağzının tadını biliyosun he iyi oyuncu kaptın
h.o

TRANSFER - Malili genç yıldız Diadie Samassekou Chievo'da!

samassekou-750x410.jpg

Romeo ve Juliet'in diyarı bu şehir şampiyonluk istiyor!!! Forza Chievo Verona!

tumblr_neiyv0Ns0H1qb0bzxo1_1280.jpg

SON DAKİKA : Ligdeki büyük takımların paragöz çıkmasının ardından soluğu İngiltere'de alan Verona sportif direktörü uçaktan paylaştığı selfie'sinin altına "Aldım geliyorum" notunu düştü. Lauren Hanım'ın yanındaki futbolcunun kim olduğu merak konusu

Riz-15.png

Harbiden hanimefendi cok iyi birine benziyir ya

Bu Emre Çolak veya Arda Turan bu kadını tanısa Verona için boş mukaveleye imza atarlardı.

Verona'nın gerçek takımı Chievo'dur!!!

chievo-Verona11.png

6CidWAfs_EquFzUd8QBFRw.jpg

TRANSFER - Angel Correa Fiorentina'da
25recn6.png

16nr87.png

Angel Correa : ''burada imzalar kağıtlara değil kalplere atılır''​

bailey 45 Mio ya market'de. 40a kadar düsebilirim

uygun rakama 79 üzeri ortasaha, defans ve forvet arıyorum. rotasyon için alacağımdan yüksek paralar istemeyin.

Transfer çalışmalarımızı duyurmaya gerek yok listeden takip edersiniz. Camiamız dün yaşanan felipe olayından sonra sudaki kan kokusunu alan köpek balığı gibi davranmaya başlamıştır. Salah’ı alarak bunu bir kez daha gösterdik.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt