OSM | 8. GSCimbom İngiltere Premier Ligi | Şampiyon Liverpool - Kaan Usta

Tamamdır hayırlı uğurlu olsun. 17 m teklifi yolla al bende senden yarın alırım mahrezi 17m'a .
s-37de77a51dbcc9f0d7a5322cb7e4d0562e6a9c47.gif
draxleri liseteden cıkar ıstyosan reıs teklıf atamıyorum

Çağrı öyle bi tribe soktuki beni biri böyle hemen anlaşmaya varınca ulan nerede hata ediyorum acaba diyorum :D tamam draxler için teklıf atyorum mahrezi lıstden cıkartyorum yarın 17mlık gerı donusu yaparsın. hayrlı olsun
Hahahah . Yok yav eşit , Draxler gücü düşük şuan bedelide düşük görünüyor ama 2 antrenman yediği zaman aynı bedele geliyor Mahrez ise daha zor bedel arttırır - ben takıma biraz orta yaş - yaşlı serpiştirmek istiyorum ondan dolayı .
Bide 6 fransız yaptım da görüntüde görünmüyor umarım etki ediyodur , Draxler Alman olduğu için satmak istiyorum ve Mahrezde Mısırlı Sobhi yerine oynayacak benimde işime gelecek yani .

hemen çıkarıyorum pardon

arsenal yine hocasız kalmış.
@Adem Çakar reis ligin 2. haftası arsenal boşta ateşten bi koltuğa sahip şimdiden 2 hoca eskitti.
bu görev adeta sana biçilmiş harika bi vaziyette önünde duruyor.

21 ve 22 yaşında 83 gücüne sahip iki stoper satılır .
16'şar Milyon € .

---------------------
5 saatlik teklif.

Arsene Wenger hocanın hatrına genç fransız stoper var 83 gücünde haberin olsun Fatihinho

Yalniz, Arsenal'in eski hocasi butun parasini kaleciye yatirip istifa etmis.

Oyunun icine etmeye devam ediliyor

İkinci hafta maçı 0-0 bitti. Şuan 4 puandayız. Yarın Chelsea ile oynayacağım. Aboooov :)

Evet ilk 2 hazirlik macimda

Chelsea yi 1-0
Man Utd i 4-0 tokatlamis bulunuyorum :D

Daha duruuuun :asd:

Geri
Üst Alt