- 27 Ocak 2010
- 58.704
- 30.339
- 3.363
draxleri liseteden cıkar ıstyosan reıs teklıf atamıyorumTamamdır hayırlı uğurlu olsun. 17 m teklifi yolla al bende senden yarın alırım mahrezi 17m'a .
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
draxleri liseteden cıkar ıstyosan reıs teklıf atamıyorumTamamdır hayırlı uğurlu olsun. 17 m teklifi yolla al bende senden yarın alırım mahrezi 17m'a .
![]()
Hahahah . Yok yav eşit , Draxler gücü düşük şuan bedelide düşük görünüyor ama 2 antrenman yediği zaman aynı bedele geliyor Mahrez ise daha zor bedel arttırır - ben takıma biraz orta yaş - yaşlı serpiştirmek istiyorum ondan dolayı .Çağrı öyle bi tribe soktuki beni biri böyle hemen anlaşmaya varınca ulan nerede hata ediyorum acaba diyorumtamam draxler için teklıf atyorum mahrezi lıstden cıkartyorum yarın 17mlık gerı donusu yaparsın. hayrlı olsun
Keşke bize forvet dileseydin reis kalbin temizmiş nicki yazarsan davet yollayayım hemen.Yer acildiginda bi Mention atarsin rengo
Jose FatihlinhoKeşke bize forvet dileseydin reis kalbin temizmiş nicki yazarsan davet yollayayım hemen.
Yolladım lig ismi GSC şansına Arsenal boşa çıktı kap gelJose Fatihlinho
arsenal yine hocasız kalmış.
@Adem Çakar reis ligin 2. haftası arsenal boşta ateşten bi koltuğa sahip şimdiden 2 hoca eskitti.
bu görev adeta sana biçilmiş harika bi vaziyette önünde duruyor.
Cidden, takimda 4 kaleci ve 4 forvet var :sYalniz, Arsenal'in eski hocasi butun parasini kaleciye yatirip istifa etmis.
Oyunun icine etmeye devam ediliyor
92 nin alti isime yaramaz rengoArsene Wenger hocanın hatrına genç fransız stoper var 83 gücünde haberin olsun Fatihinho
Sayende hosbulduk rdas