Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.391
- 3.340
- 458
rakibimizi kuzey londra'ya eli boş yolladık sırada diğer bir kuzey londra takımı olan Arsenal var bu sefer kuzey londra ya gidip 3 puanla döneceğiz.
Hic sanmiyorum ahbab!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rakibimizi kuzey londra'ya eli boş yolladık sırada diğer bir kuzey londra takımı olan Arsenal var bu sefer kuzey londra ya gidip 3 puanla döneceğiz.
Hic sanmiyorum ahbab!
Modric demekten dilimde tüy bitti flooddan ban yiyeceğimAcil 90+ CM lazim beyler.
2004 den beri en az 50 tane Ingiliz, Italyan, Alman, Hollanda, Fransa, Ispanya vesaire + 15 Dk + 15de CL yendim desem 97% eksik soylemisimdir rdasssss. Hangi Looserdan bahsediyorsunyaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, 2004 den beridir süre gelen looser gömleğinizi çıkardığınız zaman sizinle konuşabiliriz!
Lacazette veya Bale verelimAcil 90+ CM lazim beyler.
Yonetim benden 4. Olmami istiyor. Nu mesajini sezon sonunda hatirlat
Ben haraslamam. Gunu gelir tokatlar gecerim@Fatih Celik
Ekli dosyayı görüntüle 28443
renktaş senle de trash talk yapılmıyor yahu biraz sende haraslasana beni![]()
2004 den beri en az 50 tane Ingiliz, Italyan, Alman, Hollanda, Fransa, Ispanya vesaire + 15 Dk + 15de CL yendim desem 97% eksik soylemisimdir rdasssss. Hangi Looserdan bahsediyorsun![]()
Yonetim benden 4. Olmami istiyor. Nu mesajini sezon sonunda hatirlat
Silkseler artik ilk 4 disi olmamsondan 4. olduğunda hatırlatacağım![]()
Ben haraslamam. Gunu gelir tokatlar gecerim![]()
Bekleriz. Elin bos gelmebana tokatçı ilyas derler ama bakalım evine gelip orada tokatlamak zevkli olacak renktaş![]()
Bu arada soyle dusun...bana tokatçı ilyas derler ama bakalım evine gelip orada tokatlamak zevkli olacak renktaş![]()
Bekleriz. Elin bos gelme![]()
Bu arada soyle dusun...
Kucuk kardesi tokatladin, buyuk abi hesabini kesecek![]()
Eline birsey verecegim ama o 3 puan olmayacakelim boş şekilde geri dönmeyeceğim ama 3 puanla dolu şekilde geri döneceğim![]()
Eline birsey verecegim ama o 3 puan olmayacak![]()
Saka yaptim rengim. Gul gecoho renktaş bel altı istiyorsan eğer biz de bel altı hediyelerle geliriz kuzey londra ya merak etme![]()
Saka yaptim rengim. Gul gec
Ama tokatlama konusunda ciddiyim![]()