OSM | 8. GSCimbom İngiltere Premier Ligi | Şampiyon Liverpool - Kaan Usta

Sağlam orta saha arıyorum Nakit+Henderson'u vereceğim

Sağlam orta saha arıyorum Nakit+Henderson'u vereceğim
Javi Martinezi veririm açık açık söyleyeyim transfer listesindende Wijnaldumu çekerim :D Eğer Ofans Defansdan yüksekde olursa direkt onuda alabilirsin.
Tabi Keş paran yetersiz o yüzden para+henderson diyorsan ayrı o işe red derim hem oyuncu sakat .

Ha sana güç olarak yeterliyse 94lük Matuidiyi de verebilirim.

Javi Martinezi veririm açık açık söyleyeyim transfer listesindende Wijnaldumu çekerim :D Eğer Ofans Defansdan yüksekde olursa direkt onuda alabilirsin.
Tabi Keş paran yetersiz o yüzden para+henderson diyorsan ayrı o işe red derim hem oyuncu sakat .

Ha sana güç olarak yeterliyse 94lük Matuidiyi de verebilirim.
sakat olmasa niye vereyim o kadar ucuza la :D
Gbamin için en düşük bedelden Henderson +20m çalışır

Gbamini vermem yav 100m bile Adam oyun buguymuş sonradan oyuna girince bile gol asist yapıyor bilsem baştan oynatırdım.
oyun bir ilginç hakikaten Chiesa bir bok yapamıyor Jakanbash 4 gol 2 asistle oynuyor
orta sahadaki öteki genç elemana ne dersin?

gelişi güzel bi lige girmiştim forumdaki önceki sezon bitince. yenilgisiz lig şampiyonluğu ve kupa geldi.ben arsenaldım son haftaya kadar everton kupada da finalde de sonuna kadar takip etti. everton ligde 2 mağlubiyet aldı 1 beraberlik aldı o iki mağlubiyeti de benden. dün de kupayi finalde bana kaybetti.

arzenl

kupa finalinide kaybedince herif peşime düştü sanırım

revek

oyun nasıl gidiyor beyler arada puan durumu,gol krallığı vs. durumları paylaşın..

1536331405672.webp

Malcom + Sanson + Shelvey makul fiyatlara satilacaktir.

Takas'da kabul edebilirim, hele Malcumu takas edecek birilerini ariyorum.

Bournemouth baya dandikmis para da kazanılmıyor arkadas.

Geri
Üst Alt