- 9 Temmuz 2011
- 34.255
- 29.170
- 2.533
Sağlam orta saha arıyorum Nakit+Henderson'u vereceğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Javi Martinezi veririm açık açık söyleyeyim transfer listesindende Wijnaldumu çekerimSağlam orta saha arıyorum Nakit+Henderson'u vereceğim
reis sen 2 3 sezon önce vardınolm bu ligde bende vardım unuttum ya la
reis sen 2 3 sezon önce vardın
sakat olmasa niye vereyim o kadar ucuza laJavi Martinezi veririm açık açık söyleyeyim transfer listesindende Wijnaldumu çekerimEğer Ofans Defansdan yüksekde olursa direkt onuda alabilirsin.
Tabi Keş paran yetersiz o yüzden para+henderson diyorsan ayrı o işe red derim hem oyuncu sakat .
Ha sana güç olarak yeterliyse 94lük Matuidiyi de verebilirim.
sakat olmasa niye vereyim o kadar ucuza la
Gbamin için en düşük bedelden Henderson +20m çalışır
oyun bir ilginç hakikaten Chiesa bir bok yapamıyor Jakanbash 4 gol 2 asistle oynuyorGbamini vermem yav 100m bileAdam oyun buguymuş sonradan oyuna girince bile gol asist yapıyor bilsem baştan oynatırdım.
Dembele ile kafa kafaya takas olur renktaşSağlam orta saha arıyorum Nakit+Henderson'u vereceğim
Chiesa yi istiyorumoyun bir ilginç hakikaten Chiesa bir bok yapamıyor Jakanbash 4 gol 2 asistle oynuyor
orta sahadaki öteki genç elemana ne dersin?
oyun bir ilginç hakikaten Chiesa bir bok yapamıyor Jakanbash 4 gol 2 asistle oynuyor
orta sahadaki öteki genç elemana ne dersin?
Eriksen'i isterim reis en düşük bedelden Hend +23m verebilirimDembele ile kafa kafaya takas olur renktaş
çok fazla antrenman yaptırdım +100'den sonra açılacağını düşünüyorum satılık değil reisChiesa yi istiyorum
Eriksen'i isterim reis en düşük bedelden Hend +23m verebilirim
malcom ile takas yapariz 95 ratingliEriksen'i isterim reis en düşük bedelden Hend +23m verebilirim
çok fazla antrenman yaptırdım +100'den sonra açılacağını düşünüyorum satılık değil reis
Burnley de çok dandikmiş. Adamların kadrolara bak bide bize bak.Bournemouth baya dandikmis para da kazanılmıyor arkadas.