- 9 Temmuz 2011
- 34.261
- 29.175
- 2.533
@Burak Pakdemir Giroud'a Brandt'ı vereyim ne dersin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Burak Pakdemir Giroud'a Brandt'ı vereyim ne dersin
Kamp sınırı yok takip etmesi zor diye belirlemedikReis forvete ihtiyacım yok yav bide bu Giroudu tutup Suarezi yollayacağım herhalde Giroud süper katkı veriyor yav
4-3-3 b oynayıp kadrosu hazır olan varsa söylesin hazırlık maçı atacağım
Chelseaye karşı çok iyi hazırlanmıştık sıra Evertonda olabilir. Kamp maks kaçtı ?
Hadi yav Antrenman kampından bahsediyorsun değilmi ? e 10 altın 25 50 100 değilmiydi öyle bişeydi diye hatırlıyorum gittim altınlarımı bitirdimKamp sınırı yok takip etmesi zor diye belirlemedik
Bende de sendeki gibi 50 100Hadi yav Antrenman kampından bahsediyorsun değilmi ? e 10 altın 25 50 100 değilmiydi öyle bişeydi diye hatırlıyorum gittim altınlarımı bitirdim
Haaaa bunlar satin aliyor o seyleriiiiiii. Caktim davayiHadi yav Antrenman kampından bahsediyorsun değilmi ? e 10 altın 25 50 100 değilmiydi öyle bişeydi diye hatırlıyorum gittim altınlarımı bitirdim
Listedeki fiyattan aşağı veremem reis cezasını 1 maça indirdim zaten kaçırma derim@Aslan Karadağ Henderson sakat ama 17 M cash vereyim.
Param yok reis, 20 M vereyim o zaman.Listedeki fiyattan aşağı veremem reis cezasını 1 maça indirdim zaten kaçırma derim
Valla hocam ne yazık ki 1 kuruş aşağısına bile veremem onu satıp başkasına yöneleceğim bende yoksa lafı olmazdı.Param yok reis, 20 M vereyim o zaman.
Elimde tam olarak 22,3 M var. Son teklifim 22, yap bir güzellik üstad. ?Valla hocam ne yazık ki 1 kuruş aşağısına bile veremem onu satıp başkasına yöneleceğim bende yoksa lafı olmazdı.
Orta saha eksikligimizi boyle kapattik reis.antrenman kamplarını hep banamı saklıyorsunuz yav
çok nankörsün reis kelepir fiyata sana oyuncu sattım bunu iyilik olarak görmedin kalkıp daha sonrada ilk 11 oyunucusunuda utanmadan satsana diyosun alamayınca kendı çapında kinlenip kudurup duruyorsun.Orta saha eksikligimizi boyle kapattik reis.
Orta saha satmiyanlar utansin
saka yapiyoruz surda, hemen ciddiye aldin.çok nankörsün reis kelepir fiyata sana oyuncu sattım bunu iyilik olarak görmedin kalkıp daha sonrada ilk 11 oyunucusunuda utanmadan satsana diyosun alamayınca kendı çapında kinlenip kudurup duruyorsun.
bundan sonra nah alırsın herhangi bi oyuncuyu bu triplerinden dolayı.