Erhan Karkucak
Tecrübeli Üye
- 26 Kasım 2008
- 5.558
- 836
- 388
Arsenal Arsenal olalı böyle maç görmedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler antrenman yaptırırken maçta oynatabiliyor muyuz?
Rakibin gücüne göre bazı oyuncuları dinlendir reis. Ben bu maçta öyle yapacağım. 3 puan bekliyorum.3-2-3-2 oynuyorum yav oyuncu yorgunluğu-ceza vs olaylardan ötürü puan kaybı muhtemel . Hedef Arsenal maçı
Bende öyle yapmayı planladım da puan kaybedeceğim gibi . yedek kıtlığından mecbur 3-2-3-2 oynuyorum tüm topçularım hücum mevkinde .Rakibin gücüne göre bazı oyuncuları dinlendir reis. Ben bu maçta öyle yapacağım. 3 puan bekliyorum.
Reis sen de puan kaybedeceğim diye blöf yapıp iki tane gol atmışsın.Bende öyle yapmayı planladım da puan kaybedeceğim gibi . yedek kıtlığından mecbur 3-2-3-2 oynuyorum tüm topçularım hücum mevkinde .
Valla taktik şaşırttı tam gaz devam ediyorum Kupada Arsenali safdışı bırakırsam süper olacak.Reis sen de puan kaybedeceğim diye blöf yapıp iki tane gol atmışsın.![]()
knk Shelvey'i satim veyahut Sanson'u. Laxalt'ta olurBoyle maglubiyetmi olur arkadas. Istatistiklere bak :s
Buarada zorlu periyoda girdik ve simdiden arka arkaya 2 maglubiyet ile 6 puan kayip ettim
Hala orta saha bolgesi eksik ve oyuncularim yorgun, kisacasi hapi yuttuk gibiEkli dosyayı görüntüle 28616
Kondogbia veya Tolissoya 35 vereyimknk Shelvey'i satim veyahut Sanson'u. Laxalt'ta olur
Bro, Sanson, Laxalt veyahut Shelvey dedim, sen digerlerini istionKondogbia veya Tolissoya 35 vereyim