Osman Altunterim:'' Keşke küme düşseydi Galatasaray"

Cevap: Osman Altunterim:'' Keşke Küme Düşseydi Galatasaray"

imza.tek kelimeyle altına imzamı atarım.maalesef dün akşam böyleydi.ben kimseyi suçlamak istemiyorum kimse benden daha büyük daha fanatik galatasaraylı olamaz bende kimseden daha fazla galatasaraylı olamam.dün akşam herkes üzüldü herkes kahroldu.yapanlarada o taraftar değil bu taraftar değil diyemem.ancak şunu söyleyebilirim lütfen biraz daha sağduyu,lütfen biraz daha destek.farkında olmayanlar için ufak bi hatırlatma ligde 6 puan öndeyiz ve şampiyonluğa koşuyoruz, şl de ise çeyrek final için hala şansımız devam ediyor.hemde büyük bir şans.biz bu şekilde bir beraberlikle dağılırsak (bakın ne kadar acı mağlubiyet bile değil galibiyet) bunun sonu gelmez.

helal olsun bir cok konuda hakli ve ayni seyleri düsünüyorum diye mutluyum ,Hamit hakkinda yaziklarina katiliyorum.. bende öyle düsünüyorum ..Hamit Altintop Konusunda yazmisttim bu öglen

tamam iyi güzel'de sırf taraftar mı suçlu? insanlar oraya zevkli güzel bir maç izlemeye geliyorlar ve netice kötü olunca haliyle sinirleniyorlar bunlar robot değil ya.. ayrıyetten sahada ki futbolcuların hiçbirşeye alınma darılma hakkı felan yok! milyon euroları biz almıyoruz onların görevi sahaya çıkıp görevini yapmak.

Düşüncelerine katılıyorum ama Ayhan yetneksiz bir oyuncu değildi. Galatasaray da sistem olduğu zaman her seferinde bu ligde en kötü 3. olur. O bahsettiği kadro ile sitem kurulamamıştı sorun burda.

Bu yazı ile alakalı değil ama dün geceden beri olumsuz yazıları okuyunca gerçekten çok üzülüyorum görende sanır ki Çarşambaspor'a evimizde 3-0 mağlup olduk nedir bu haliniz arkadaşlar...

Güzel yazı olmuş.

14-19 yaş arası bir çok taraftarımız oldu Uefa Kupası'ndan ötürü. Ama hala arma sevdalısı olmayı kavrayamadılar.

Cevap: '' Keşke Küme Düşseydi Galatasaray ''

Ya Osman aga iyi tamam da taraftar 6 aydır sabrediyor bu Hamit'e..Yani 1 değil 2 değil, her maç böyle bu adam..Arada 2-3 maç kıpırdadı onla kendimizi avuttuk..E bu insanlarda robot değil yani haliyle onların da beklentileri var, artık birşeyler görmek istiyorlar Hamit'ten..Adam sene de TL bazında 6,500,000 kazanıyor hemde kemiksiz..Vergisi,şartı şurtu da yok...Ve takıma verdiği şey koca bir hiç! Kimsenin parasında pulunda gözümüz yok, Allah daha çok versin ama birazda yaptığın işin hakkını ver be kardeşim..

Tamam taraftar moral versin, alkışlasın iyi hoşta, hiç mi protesto etmesin, hiç mi serzenişte bulunma hakkı olmasın? Sen Riera'ya "Ah be oğlum niye düşürmedin?" dedim diyorsun..Kusura bakma orada o adamı indirmemek skandaldır..Sen bu kadar masraf yapacaksın,çaba sarfedeceksin, sonra sahada ki bi tane adam, aman sarı kart görmeyim, diğer maçta cezalı olurum diye adamı indirmeyip gole sebebiyet verecek öyle mi?

Eyvallah, o çekirdek çitleyen tiyatro seyircilerinden bende hazzetmiyorum ama şu taraftar Hamit'e ne söylese azdır bu da bir gerçek...

Ve son olarak; 14 sene şampiyon olamadığımız zaman ki taraftardan bahsetmişsin ya hani...Bir kere herşeyi kendi zamanında değerlendirmek lazım..Bi düşün bakalım o dönemlerde futbol sektörü nerdeydi şimdi nerede? O zamanlar vatan millet Sakarya derdin, duygusallıklar ön plandaydı..Şimdi ise Euro neredeyse vatanım orası diyorsun..Artık futbol olmuş bacasız sanayi, en küçük başarısızlıkların bile hesabı sorulur..

Şenol Güneş'in de dediği gibi: "Eskiden futbolu fakirler oynar zenginler izlerdi..Şimdi ise zenginler oynuyor,fakirler izliyor"

Ne demek istediğim anlaşıldı heralde...Fakire 14 sene şampiyon olamasa da sabredersin, ama zengin adam sahaya çıktığında hakkını vermezse yer azarı taraftardan..

Sanki kuru ekmeğe oynuyor bunlar.Hiçbirimizin bir arada göremeyeceği paraları 1 senede kazanıyorlar.Taraftar vs. demeden çıkıp oynayacak her maç.Taraftar daha ne yapsın abi?Nasıl destek versin?Bağırmakla vs. olmuyor,geçin o işleri.1990 da kaldı onlar.

Cevap: '' Keşke Küme Düşseydi Galatasaray ''

Sanki kuru ekmeğe oynuyor bunlar.Hiçbirimizin bir arada göremeyeceği paraları 1 senede kazanıyorlar.Taraftar vs. demeden çıkıp oynayacak her maç.Taraftar daha ne yapsın abi?Nasıl destek versin?Bağırmakla vs. olmuyor,geçin o işleri.1990 da kaldı onlar.

Aynen öyle, taraftar övünce, şakşaklayınca herşey güzel, taraftar protesto edince vay efendim siz nasıl taraftarsınız! Eğer bu işler tribün atmosferiyle, 90 dakika bağırıp çağırmayla olsaydı Türk takımlarının her sene Avrupa'yı fethetmeleri gerekirdi..Ama her nasılsa Barcelona ve Real gibi tiyatro seyircilerine sahip takımlar her sene bu işi götürüyor! Zaten herkes aptal, bi tek biziz akıllı...

yazı güzel olmus:ayatollah:

ya galtasarayın renkleri die ispnaya miilli takım kapşonlu hırkasını giyen adamın yazısını okumam

önemli maçlarda hep tribün desteği berbat malasef çünkü millet biletini fahiş fiyata satıyor ve daha çok maç izleme zihniyetinde olanlar gidiyor tabiki izleyecekler ancak destek de lazım mesela antalya maçında tribün müthişti ki daha kalabalık bi grup vardı ama sınıfta kaldı taraftar

Allah kötü gününde Galatasaray değerlerine dil uzatıp da iyi gününde sevince ortak olanların şerrinden korusun bizi...

Hamit kötüyse onu oynatana kızarım adama küfür etmem veeee protesto yapacaksam da böylesine sezona bedel bir maçta değil sıradan bir anadolu maçında yapardım..

ulan şok oldum hamit çıkarken yuhh seslerine filan sahadaki futbolcular ne hale gelmiştir kimbilir?

taraftarlık filan kalmadı arkadaş herşey çıkar olmuş adam kendini yarın fenerli arkadaşlarına hava atmaya hazırlamış futbol mutbol keyif meyif değil derdi tek saptantısı "kazanmak"

hamiti ıslıklayıp sabriyi alkışlayınca durumu çözdüm içim rahatladı ama..sabri böyük GSARAYLI(!) koşuyor çabalıyor şut vuruyor kaleyi tutuyor her defasında çalım yemiş dert değil o büyük GSARAYlı ruh var onda çünkü!!!!

hamitin ölüsünü sabrinin messi olmuş haline değişmem nokta.

Geri
Üst Alt