Osman Tanburacı İlk Fırsatta Ortaya Çıktı

Cevap: Osman Tanburacı İlk Fırsatta Ortaya Çıktı

Fatih Terim,zamanın da Tanburacı'ya o küfrü etmeseydi,bugün bu yazı yazılırmıydı ;)

Amaç doğruları yazmak mı,intikam almak mı?

Tanburacı bu yazdıklarını,benim külahıma anlatsın...

ha evet takimin derdi yokken kalkip yonetime laf atmak

vede

basina laf goturuyor diye yonetim kurulundan birilerini suclamak cok mantikli tebrikler

demezlermi adama yahu sen yoneticiyi sucladigin hareketi aynen yapmiyormusun basin toantisinda

cok mu onemliydi

git hallet sedat doganlami kimleyse derdin

kimsenin boyle dusunmemesi cok enteresan

Bir kere takımın derdi yokken, tartışma olmaz veya yeni dertler çıkmaz diye birşey yok. Bunlar olabilir. Takımın derdi yokken problem çıktığı için, bu problemi çıkartan kişiye extra kızılmasına gerek yok. Dedim ya bunlar olabilir.

Terim bunu neden basının karşısında söylediğini bilecek kadar akıllı bir adam. Bunun nedenini ne sen bilebilirsin ne de ben. Sadece tahmin yürütebiliriz. Benim tahminim şu, eğer sen toplantıda konuşulan gizli sayılabilecek şeyleri basınla paylaşırsan, benden de basın yoluyla cevap alırısın demek istiyor ve gücünü gösteriyor.

Senin tahminlerin daha başka olabilir ki senin Terim düşmanlığını bildiğim için bu tarz açıklamalar yapmanı normal karşılıyorum.

Reis yapma, harbiden yapma, adamı sevmiyorsun biliyoruz ama Tanburacı'ya destek mi vericez yahu.

Fatih Terim bence basın toplantısında cevap vermekle çok çok iyi yapmıştır.

arkadaşlar yönetim kurulunda bir futbolcunun adı geçtiğinde neredeyse dakikasında twitter ve foruma duyum geliyor. demek ki direkt toplantı esnasında haber sızdıranlar var. bunu yapana Fatih Terim az bile söylemiş.

Osman Tanburacı mı? asıl GS düşmanı kendisidir. dibe vurduğumuz senondaki yazılarına bir göz atarsanız ne kadar yalak olduğu belli zaten.

Ağzına sağlık Fatih Hoca!

Fatih Terim bence basın toplantısında cevap vermekle çok çok iyi yapmıştır.

arkadaşlar yönetim kurulunda bir futbolcunun adı geçtiğinde neredeyse dakikasında twitter ve foruma duyum geliyor. demek ki direkt toplantı esnasında haber sızdıranlar var. bunu yapana Fatih Terim az bile söylemiş.

Osman Tanburacı mı? asıl GS düşmanı kendisidir. dibe vurduğumuz senondaki yazılarına bir göz atarsanız ne kadar yalak olduğu belli zaten.

Ağzına sağlık Fatih Hoca!

Basın toplantısında cevap vererek hata yaptı.. Yönetim kurulu toplantıları olduğu zaman toplantıya katılıp bu konudaki çekincelerini söyleyebilirdi... Fatih Terim medyanın eline koz verdi...

2 maç düşüş yaşayalım sen o zaman gör eleştirileri...

Basın toplantısında cevap vererek hata yaptı.. Yönetim kurulu toplantıları olduğu zaman toplantıya katılıp bu konudaki çekincelerini söyleyebilirdi... Fatih Terim medyanın eline koz verdi...

2 maç düşüş yaşayalım sen o zaman gör eleştirileri...

Terim bu konuda geldiğinden beri uyarı yapıyor takip ettiysen. İsimleri saklıyamıyoruz ki falan dedi bir kaç kere. Artık yönetime böyle bir ders gerekliydi. İyi oldu.

Terim bu konuda geldiğinden beri uyarı yapıyor takip ettiysen. İsimleri saklıyamıyoruz ki falan dedi bir kaç kere. Artık yönetime böyle bir ders gerekliydi. İyi oldu.

ya birakin ya adam teknik direktormu klup baskanimi

gitsin yonetim kurulunda halletsin

sacmaliga bak basin yoluyla cevap verirmis

bravo butun sorunlar cozuldu

bu hareketlerinden ders almiyor iste kabul edin

bastan asagi sacmalik su durup dururken yaptigi aciklama

sen caresizmisin gidip aysala duruste anlat kovdur adami

adami kalkip siuxladigin hareketin aynisini yaptiginin farkinda bile degil

kalkip isguzarlik yapmasa benim gibi hersey cok iyi diye mukemmel takim kuruyor gene imparator diyecek milyonlarca taraftar vardir

ama yok rahat duramiyor

ertesi gun takimi konusacagimiza kriz mriz konusuyoruz

kisaca

hesapsiz kitapsiz sacma isler

bunun aksini dusunenler sanirim bu inatlarin terimin sonunu hazirlayan sey oldugunu gorememis gecmiste

bir dusunun geriye bakip bence

taraftara iki gun dolu dolu umut asilayamiyorlar egolari yuzunden

simdi bi laf edecegimde hepsine neyse

Küfür ettiğinde mahkeme az bir cezayla sonuçlandı ya acısı duruyor. Be adam madem içine acı olacak sende açsaydın ağzını ;) Madem verdin mahkemeye dava sonuçlanmış ve cezasını uygun gördüğü kadarıyla tespit etmiştir artık sana susmak düşer.

Sporx.com yazarlarından Osman Tanburacı, son yazısında Galatasaray'da yaşanan son gelişmeleri kaleme aldı.

29 Temmuz 2011 Cuma - 07:54

Sporx.com Yazarlar

O kendinden büyüğüne bile yakası açılmamış küfürler eder ve mahkemede hüküm giyer.

O bir küfürbazdır ama ekranda kavgacı kimliğine cila çeker!

O Galatasaray gibi kültür yuvasından yetişmişlere kel fodul dünya görüşüyle bilgelik satar!

Biz onun Kalyoncukulluk Karakolu’ndan toplandığı günleri de biliriz.

Biz onun bir omuzu düşük, arkası basık ayakkabılarla gezdiğini de biliriz.

Biz onun hakem Hamza Ayan’ın yüzüne tükürdüğü günleri de biliriz.

biz imparatoru böyle seviyoruz sanane zorruna mı gitti

vede

basina laf goturuyor diye yonetim kurulundan birilerini suclamak cok mantikli tebrikler

demezlermi adama yahu sen yoneticiyi sucladigin hareketi aynen yapmiyormusun basin toantisinda

cok mu onemliydi

kalkip isguzarlik yapmasa benim gibi hersey cok iyi diye mukemmel takim kuruyor gene imparator diyecek milyonlarca taraftar vardir

ama yok rahat duramiyor

kisaca

bunun aksini dusunenler sanirim bu inatlarin terimin sonunu hazirlayan sey oldugunu gorememis gecmiste

Özlemişiz Serdar :)

Yönetimden medyaya laf taşyanlar,akılları sıra;''Fatih Terim çok yüksek ücretli transferler yaptırıyor'' demeye çalışıyorlar.Fatih Terim de;'' Takımın maddiyatı umurumda olmasaydı,Galatasaraylı kimliğim olmasaydı,yani umursamaz olsaydım,çok çok yüksek ücretli Diarra transferine okey verirdim'' demeye getiriyor.Haklıda aslın da,sen batakçı imajı verirsen,bende susmam diyor adam;) Olay bu,dışarıya bilgi sızdırmak değil.Ben Sedat Doğan'dan da,x bir yönetici den de daha fazla Galatasaraylıyım diyor.

Kimse Fatih Terim'in yaptığı yanlış demesin ;) Yönetim içinde halledilseydi keşke diyorsunuz ama 2 aydır bu tür muhabbetler dönüyor ve halledilmiyor,Terim de en sonunda medya önünde konuşmak zorunda kalıyor.Yönetim bu krizi zamanın da çözseydi,bu demeçler de verilmeyecekti.Bana göre Fatih Terim,bu olaylarda %100000000000000000 haklı.

ulan iyi giden bi iki şey varya hemen bozmak isteyen insanlar çıkıyo. yok yönetimle fatih terim arasında çatlak yok tamburacı-terim olayları yeter bee. ağzınız açılsa hepniz Galatasarayın başarısını istersiniz hep sorunlar sizden çıkıyo...

Bu tipi metro çıkışında gördük biz dün. Duyum verdi. Eto'o bitmiş.

cakma hincal uluc

Tırıvırı.

ama yok rahat duramiyor

kisaca

Serdar düşündüm, anlatayım tekrar dedim ama anlamıyosun. Boşuna yazmaya gerek yok.

içimizdeki irlandalı

vede

cok mu onemliydi

Fatih Terim'in söylediklerine ilk planda inanamadım. Ama sonra geçmişi hatırladım ve inandım. Bu Terim hep böyleydi. Huzursuz, kompleksli. 2-0 yenilseydik sesini çıkarmayacaktı. Fırsatını kolladı, kendini vazgeçilmez gördüğü ilk anda zehirini kustu. Burda yazan bunca insanın bunu görmediğini sanmıyorum, Tanburacı'nın sonuna kadar haklı olduğunu biliyorlar. Ama geçen seneki travmanın etkisi çok ağır oldu; dostlarımız kendilerini çaresiz hissediyorlar. Denize düşen yılana sarılmış.

En üzülünecek şey şu ki; Aysal bunu haketmemişti. Bulduğu ilk fırsatta iktidar çıkarmak, kendisini yöneticisinin bile üstünde görmek, maaşlı bir çalışan olduğunu unutmak Terim'in ruh sağlığı bozukluğunun tezahürüdür. Hem de kaçıncı tezahür! Ne yazık ki, bu açıklamasından sonra onu kapı önüne koyacak tiynet ve güçte bir yönetim yok şu an. Öyle gözüküyor ki, hepimiz öbür yanağımızı da uzatıp futbol dileneceğiz Terim'den.

böle bir olay gerçekleşmediki tanburacı neler yazmış

Fatih Terim'in söylediklerine ilk planda inanamadım. Ama sonra geçmişi hatırladım ve inandım. Bu Terim hep böyleydi. Huzursuz, kompleksli. 2-0 yenilseydik sesini çıkarmayacaktı. Fırsatını kolladı, kendini vazgeçilmez gördüğü ilk anda zehirini kustu. Burda yazan bunca insanın bunu görmediğini sanmıyorum, Tanburacı'nın sonuna kadar haklı olduğunu biliyorlar. Ama geçen seneki travmanın etkisi çok ağır oldu; dostlarımız kendilerini çaresiz hissediyorlar. Denize düşen yılana sarılmış.

En üzülünecek şey şu ki; Aysal bunu haketmemişti. Bulduğu ilk fırsatta iktidar çıkarmak, kendisini yöneticisinin bile üstünde görmek, maaşlı bir çalışan olduğunu unutmak Terim'in ruh sağlığı bozukluğunun tezahürüdür. Hem de kaçıncı tezahür! Ne yazık ki, bu açıklamasından sonra onu kapı önüne koyacak tiynet ve güçte bir yönetim yok şu an. Öyle gözüküyor ki, hepimiz öbür yanağımızı da uzatıp futbol dileneceğiz Terim'den.

Yazdım yazdım sildim. Ne yazacağımızı şaşırdım.

Yazık. Tespitler yanlış, yorumlama fevkalade saçma, çözüm acayip alakasız. Yani baştan sona, tamamıyla yazanın ruh halini yansıtan bir yazı. Tanburacı gibi, bu yorumu yazan kişinin de Terim'le kendine özel kişisel sorunlar var. Size hayatta bol şans, zira başarılı olmanıza imkan yok.

Geri
Üst Alt