faulle top alması haricinde ptt ligi topçularına bile fiziksel anlamda üstünlük kuramadı . fazla söze gerek yok REZALET !

''Hakkında konuştuğum TD lerin tamamı, Tarık' ın Galatasaray takımının oyuncusu olamayacağını söylemişlerdi, transfer sürecinde'', Mehmet Demirkol...

Eskişehirde iken hocası olan Ersun Yanal, ''Büyük takıma gitmek için henüz erken, Tarık için'' dediğinde, forumun büyük çoğunluğu ''Tabi ya, Galatasarayımızın güçlenmesini ister mi hiç?'' diye cahil cahil komplo teorisi kuruyordu...

Burada birkaç kişi boşuna yırtındık, yapmayın etmeyin diye, en net karşı çıkan benimdir belki, mesajlarla sabittir ki marifet bile değildir, kör göze parmak!. Zaten taraftarı dinlemez kulüp yönetimleri, dinlememeliler de, ancak sorumluluk verdikleri teknik adamların bari görüşünü almalılar hiç olmazsa. Tugay açık açık anlattı, Mancini' ye ve bana sorulmadı diye, scout ekibi de ha keza; bir yalanlama gelmedi. Yabancı sınırı var diye olmadık futbolcu bozuntusuna milyonlar dökmek gerekmiyordu, o faktör de haklı bir argüman olamaz yani, geçiniz efendim...

Hülasa; Tarık transferi bir piç ortada duruyor yıllardır, sahiplenen yok; o dönemki diğer transferlerin neredeyse tamamı böyle. Aysal başkanın kanına giren menajerler, yahut akıl verenler her kim ise büyük vurgun yaptılar...

Yok mu şuna 2-3 kuruş verecek bir takım ?

Alsınlar hayrını görsünler

Bu hayvan bize kabaca 9 milyon euroya mal oldu.

O paraya çocuk okutaydik, aç doyuraydik sevaplari yeterdi !!

Abv Tarik !!

Ustat ne ettin yav :(
Ahahahahahhah :D

Hiç hatırlamıyorum böyle bir şey yazdığımı lakin büyük ihtimal mesajda ironi vardır. Kötü bir transfer dönemi geçirmiştik ona istinaden yazmışımdır. Yabancı sınırı garabetinden dolayı kulübün mecbur bırakıldığı bir transferdi. Büyük beklentilerimiz yoktu lakin ben de dahil hiç kimse Tarık'ın bu derece kötü çıkabileceğine ihtimal vermemiştir. Eskişehir takımında sağ bek ve zaman zaman sağ açık oynayan bir adamdı. 3. ligden almadık yani bu adamı ama sanki 3. ligden gelmiş gibi bir performans gösterdi. Yüzyılın en büyük kazıklarından biri oldu ne yazık ki.

Ahahahahahhah :D

Hiç hatırlamıyorum böyle bir şey yazdığımı lakin büyük ihtimal mesajda ironi vardır. Kötü bir transfer dönemi geçirmiştik ona istinaden yazmışımdır. Yabancı sınırı garabetinden dolayı kulübün mecbur bırakıldığı bir transferdi. Büyük beklentilerimiz yoktu lakin ben de dahil hiç kimse Tarık'ın bu derece kötü çıkabileceğine ihtimal vermemiştir. Eskişehir takımında sağ bek ve zaman zaman sağ açık oynayan bir adamdı. 3. ligden almadık yani bu adamı ama sanki 3. ligden gelmiş gibi bir performans gösterdi. Yüzyılın en büyük kazıklarından biri oldu ne yazık ki.
Ironiye ihtimal vermiyorum pek ama hadi oyle olsun :D

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DSy503WX0AUt_gr.jpg

Video çektirdikten sonra çalışmayı bıraktığını hepimiz biliyoruz herhalde.

Geri
Üst Alt