Fatih Işık
Fernando Francisco Reges
- 2 Temmuz 2015
- 3.320
- 539
- 363
faulle top alması haricinde ptt ligi topçularına bile fiziksel anlamda üstünlük kuramadı . fazla söze gerek yok REZALET !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tekrarlamakta fayda var
Dunyada ki en sansli kisi olabilir.
[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ERCAN bey buneBu ülkedeki solbek kıtlığında bulunmaz nimet kendisi, Hayırlısı olsun.
Ustat ne ettin yavBu sene ki en iyi transferimiz gibi gözüküyor.
burada övenler ilk sövenler olur
AhahahahahhahUstat ne ettin yav![]()
Ironiye ihtimal vermiyorum pek ama hadi oyle olsunAhahahahahhah
Hiç hatırlamıyorum böyle bir şey yazdığımı lakin büyük ihtimal mesajda ironi vardır. Kötü bir transfer dönemi geçirmiştik ona istinaden yazmışımdır. Yabancı sınırı garabetinden dolayı kulübün mecbur bırakıldığı bir transferdi. Büyük beklentilerimiz yoktu lakin ben de dahil hiç kimse Tarık'ın bu derece kötü çıkabileceğine ihtimal vermemiştir. Eskişehir takımında sağ bek ve zaman zaman sağ açık oynayan bir adamdı. 3. ligden almadık yani bu adamı ama sanki 3. ligden gelmiş gibi bir performans gösterdi. Yüzyılın en büyük kazıklarından biri oldu ne yazık ki.
daha beteri çıktıveyselin aynısı çıkarsa güleceğim
Veysel Paşa'da oynuyor en azından. Bu boşta olsa alan çıkmaz valla beş kuruş etmez.daha beteri çıktıveysel en azından penaltı almıştı bjk maçında
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi