Şaka maka yata yata 3 senede 4.5 milyon euro kazandı. Seneye 6’yı bulacak. Yükselen kurla yılda 5.5 trilyon kazanıyor. En ufak bir utanma, maaşımın yarısını ödeyin ben kiralık gideyim teklifi de yok. Sonra neden Türk oyunculardan nefret ediyorsunuz diyorlar. Adamların amacı futbol oynamak değilki, tamamen para.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sözleşme uzatma teklif etmeliyiz bakalım ne cevap verecek ...Kulüp tarihimizin en yüzsüz adamlarından birisi olabilir ...

insan biraz utanır der ki beni kiraya verin maaşın yarısını vermeyim ne paragöz adammış be kardeşim

unal_aysal_24.jpg

Twitter da yalanlamış haberi mentionları bakayım dedim herkes sövmüş beddua etmiş ne yüzsüz adam çıktın sen defol git

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buna floryadaki çimleri bictirmek, tuvalet temizletmek, sabaha karsi 4 te antreman yaptirmak, mac gunleri kenarda top toplayici olarak kullanma sansimiz var mi kanunen?

Madem bu p.c kurusu yatarak para kazaniyor biz de boyle seyler yaptirip tatmin olsak?

Buna floryadaki çimleri bictirmek, tuvalet temizletmek, sabaha karsi 4 te antreman yaptirmak, mac gunleri kenarda top toplayici olarak kullanma sansimiz var mi kanunen?

Madem yatarak para kazaniyor biz de boyle seyler yaptirip tatmin olsak?

renktaş bununla uğraşamaya değmez boşver... *düzelt

Çok büyük bir yüzsüz, utanmaz. Kayış gibi suratı var belli ki hiçbir şey umurunda değil. Tez vakitte kurtulabilmek dileği ile.

Soyguncu çeteden aldığı 5 yıllık sözleşmeyle hayatını kurtardı. Tarik ve Selçuk’la bitmeyen sözleşme imzalanmış.

Bizi bırakınca futbol hayatı biter bunun, ki bitti zaten 2 senedir topa değdiği yok.

Şu yeteneksiz kazma milyoner oldu, biz de sürünüyoruz.

sent via GSC

Geri
Üst Alt