Yetiş be reis !
9414_5191_2167-boluspor_3d_logo_revizyonlu.png

Tarık Çamdal @TarikCamdal772 dakika

3yıl boyunca gururla formasını giydiğim Eskişehirspor'un bugünlere gelmemde katkısı çok büyük

Tarık Çamdal @TarikCamdal771 dakika

Eskişehirspor camiasına,taraftarına,bana destek olan inanan herkese teşekkür ediyorum

Tarık Çamdal @TarikCamdal771 dakika

Galatasaray gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Transferimde emeği geçenlere teşekkürler

Tarık Çamdal @TarikCamdal7715 saniye

Bu forma için canla başla savaşacağımdan kimsenin şüphesi olmasın!

Tarık Çamdal @TarikCamdal778 saniye

Hayalimdi PARÇALI,şimdi HAYATIM olacak !! ❤️

Tarik:
Evet benim nerdeyse bütün ailem Besiktas‘li. Babam, annem, kardesim ve ben Besiktasli´yiz.

tarikkkkcamdalll.jpg

Senden ve o sözleşmeni hazırlayanlardan iğrenmemek elde değil. Sanarsın elimizden kapacaklardı herifi.

Seni yuhlayanları tekrardan tebrik etmekte 1 beis görmüyorum

ABV OSİ...Levent Tüzemen'den gelsin Osi'ye;

19 Temmuz 2014, Levent Tüzemen

''Galatasaray Eskişehir'den Tarık Çamdal'ı alırsa doğru iş yapar. Tarık, Almanya kaptanı Lahm gibi savunmanın iki yanında oynayabilecek özelliklere sahip. Üstelik, çabuk, güçlü ve iyi orta yapabiliyor.''

not: Lanet olsun böyle düzene!!!

Şunu bari kiralık gönderelim. Ücretinin % 60 ını biz verelim. % 40 ını kurtaralım en azından.

——————

Zaten son senesi diye biliyorum, kiralık değil, BSG durumu yani...

Artik konusu bile acilmasa yeridir,belli ki sozlesme sonuna kadar bekleyecek,zaten sonra mevcut isine devam eder(issiz) bunu kimse almayacaktir bedava bile olsa ve dunya asalak tarihi denilince ilk bu akla gelecek su herige hadi binservis verdik o ayri da su maasi kim verdiyse onun da abv

Geri
Üst Alt