Bİze gelip kendini geliştiren pek görmedim altı aya uyum sağlar bu da leş olur.

tarık transferi yönetimin hatasıdır net..
alınması değil bu şekilde alınmayan yabancı hayranlığından alınmayaları gözümüze soktuğu için hataydı diyorum..
brumaya 12 milyon Euro tellese 7 milyon Euro hajrovice 4 milyon Euro verirken gözümüze gözükmüyor para
tarıka 5 verdik ayağa kalktı ülke
zamanında çooook rahat şekilde emre canı, alperi, hakan çalhanoğlunu alabilirdik bu sınır varken..
deniz tuzlu biliyoruz ama yüzdükten sonra ağzım gözüm tuz oldu diyoruz..
bu kural belliyken yabancılara akıtılan paralara yazık..
problem havuz sorusu:
melo cezalıyken 5 yabancı arasına giremeyen 7 milyon euroluk telles melo varken hangi 6 yabancıyı kesip oynar?
a-muslera
b-chedju
c-sneijder
d-pandev
e-hiçbiri

En azindan kazma degil, hizli ve tempo yapabilecek bir isim. Sadece bukadar, isabet falan 0 tabi. Ama bu bile yeter yerli olarak ilk 11 oynamaya.

Hala Telles ve Ebouden medet umanları görmemizi sağlamış futbolcu bunlara Marcelo'yu Philip Lahm'ı getirsen bir şekilde kulp takarlar içlerine Hıncal Uluç kaçmış sanırım.Ayrıca bu adamlar zamanında Caner'e de ana avrat sövmüşlerdi şimdi adamı durduramıyoruz.

8adagypy.jpg

Bugün takımın en iyisiydi diyebilirim.Beklediğim gibi oynadı.İlerde çok faydalı olacaktır.Telles i inşallah ocakta 2-3 milyona satarız.

Bugunku tariki begenmeyen Salih Dursuna mahkumdur.Ulan 4.5 milyon diyorsunuz Salih Dursuna 3 milyon baydik bosa para gitti bunu diyen yok tarika 4 mio verince herkes pahali diyor ne cabuk unuttunuz Salih dursunu 3 milyon cöpe gitti adam bizde 1 mac yapamadan gitti.

Saçma sapan ortalar açtı.
Rakip sahdaki taç atışlarını kendi sahamiza kullandı.
Boş koşmaktan başka numarası yok.
CL 'de kesinlikle Telles ve Eboue beklerde oynamalı.
Sonrada ben Galatasaraylıyım yeahh olunuz gelde delirme gelde çıldırma ben beğenmedim de ama daha ilk macı filan bile dememişin ulan sırf eleştiri için eleştirenlere ayar oluyom çılldırıyom kafayı yiyom:s

Ched-Tarık-Muslera gerisini topla bir vapura yolla uzak doğuya

Dzemailiyi hemen kotuleme bence adam ilk macta iyi oynadi ileriye gidebilen tek orta sahaydi.İlk maci adamin oyuncularla yabancilik cekmesinden dolayi iyi oynayamamis olabilir.Yani sen yoldan gecen biriyle hemen kanka olabilir misin ? Olamazsin onun icin en az 10 mac izleyeceksin ki oyle karar ver adam daha yeni geldi hemen uyum bekleme.Tariki sorarsan Türk oyuncu tanidigi bir suru arkadasi var orada.

soldan rüzgar gibi aktı

gecenin bizim adımıza kazancıydı

yıllarca hizmet edecek genc ve yerli bir topcu kazandık

maçı izleyemedim rıdvan beğenmemiş pek nasıldı tarık

Bu adama solda oynayamaz dediler daha ilk maçında oynayabileceğini gösterdi.

Yakında asist yapamaz yea balon diyen tayfaya da cevabı verip o mevzuyu da kapatacak sanırım ve umarım.

tapatalk

biyenvenü gibi kazmayla oynadı asistini yediler bir sürü,kac tane alda at dercesine topu vardı tarıkın

simdi de burak a oynuyor

vah garibim vah

biyenvenü gibi kazmayla oynadı asistini yediler bir sürü,kac tane alda at dercesine topu vardı tarıkın

simdi de burak a oynuyor

vah garibim vah

Tarikin Soldan Ronaldo gibi bacagini top arasinda gecirip calim atmasi harikaydi o pasta kimse dokunamadi 2.yari Hatta Sol kanatta calim bile atti. Tarika bir kez daha hayran kaldim.2.yaridaki o hareketi kimsenin yapabilecegi hareket degildi.

Geri
Üst Alt